UPDATE WHAT'S NEW

ERES x PALOROSA: H iconic τσάντα-καλάθι είναι το νούμερο ένα essential για το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουνίου 2020

ERES x PALOROSA: H iconic τσάντα-καλάθι είναι το νούμερο ένα essential για το καλοκαίρι

Δύο οίκοι που υπηρετούν την ποιότητα και την υψηλή αισθητική ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας εμβληματικής καλοκαιρινής τσάντας.

Ο οίκος ERES συνεργάζεται με το brand PALOROSA για τη δημιουργία μιας basket bag, με γνώμονα το κοινό ενδιαφέρον των δύο οίκων, στην έμφαση που δίνεται στην ποιότητα κατασκευής καθώς και στον σεβασμό στην παράδοση.

Οι ψάθινες basket bag που κατασκευάζονται με εξαιρετική τεχνογνωσία, ενέπνευσαν την Marie-Paule Minchelli να τις ντύσει με τα εμβληματικά χρώματα του οίκου ERES, σε μια capsule συλλογή αφιερωμένη στη Νότια Αμερική.

Σε τρία διαφορετικά μεγέθη, οι ψάθινες basket bag έρχονται να συμπληρώσουν τα υπέροχα μαγιό της νέας συλλογής του οίκου Eres και να ολοκληρώσουν ένα άψογο look στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα.

Από το Μιλάνο όπου σχεδιάζονται οι ψάθινες τσάντες μέχρι τη Γουατεμάλα όπου οι τεχνίτες χρησιμοποιούν τοπικά υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, οι PALOROSA συνδιαλέγονται με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Το project Palorosa είναι εμπνευσμένο από την πόλη της Γουατεμάλας και τα μοναδικά τοπία της χώρας. Ιδρύθηκε το 2014 από την Cecilia Pirani και γεννήθηκε από την επιθυμία να επανεξετάσει και να ξαναχρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα υλικά και να χρησιμοποιήσει καινοτόμα χρώματα και σχήματα, σε στενή συνεργασία με τοπικούς τεχνίτες.

Η συλλογή ERES x PALOROSA διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης παγκοσμίως και στο επίσημο site του οίκου eresparis.com