XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψητό ψάρι με παρμεζάνα


28 Φεβρουαρίου 2013

Εύκολη, γρήγορη συνταγή για φιλέτο ψαριού.

Υλικά (για 4 άτομα):

  •  Μισό κιλό φιλέτο ψαριού
  •  1 αυγό
  •  2 κ.σ. γάλα
  • 1/3 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
  •  2 κ.σ. αλεύρι
  •  ½ κ.γ. πάπρικα
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  •  1/8 κ.γ. πιπέρι

Διαδικασία: Χτυπάτε το αυγό μαζί με το γάλα σε ένα μπολ και το βάζετε στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύετε την παρμεζάνα, το αλεύρι, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Βουτάτε ένα-ένα τα φιλέτα ψαριού στο αυγό και έπειτα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Τα ψήνετε σε ένα ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, στους 170ºC για περίπου 25 λεπτά. Μπορείτε να τα σερβίρετε με κομμάτια λεμονιού.

Καλή όρεξη!