ΖΩΔΙΑ

Τα 8 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την αποψινή Πανσέληνο


The Jennettes

29 Μαΐου 2018

photo-1517407646106-25124bdfab79.jpg

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που αγγίζουν τον παραλογισμό

 

Εσωτερική ένταση και εξωτερικές πιέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε προσωπική διαμάχη και κρίσεις που θα σας "ρουφήξουν" την ενέργεια. Το σπίτι, η οικογένεια και οι στενές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Η σημερινή Πανσέληνος θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς.

Αν είστε ένα από αυτά τα ζώδια, είναι σημαντικό να θυμάστε να πάρετε μία ανάσα πριν μιλήσετε ή δράσετε, αν δεν θέλετε να καταλήξετε να τσακώνεστε. Διαλέξτε τα λόγια και τον τόνο σας σοφά. Ωστόσο, κρατήστε την επικοινωνία σε σταθερά επίπεδα αλλά μην φοβηθείτε να πείτε αυτά που θέλετε. Απλά βεβαιωθείτε πως έχετε τακτ και αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια, αφού θα ερπυσοκροτήσουν. Αποφύγετε επίσης το κουτσομπολιό, το δράμα και τα μυστικά σε αυτή τη Πανσέληνο.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα επωφεληθούν από την ενέργεια της αποψινής Πανσελήνου, η οποία θα προσφέρει ανακούφιση από πρόσφατες δυσκολίες και θα κάνει τη διασκέδαση προτεραιότητα. Επικεντρωθείτε στις πιθανότητες της ζωής σας αντί να επιμένετε σε καταστάσεις που δεν λειτουργούν.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.