ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν περισσότερο από την Πανσέληνο Ιανουαρίου


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2019

anders-jilden-36589-unsplash.jpg

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου είναι η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς, πράγμα που σημαίνει πως δίνει το έναυσμα για να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Επιπλέον, αυτή η πανσέληνος θα είναι και super moon, αλλά και ολική έκλειψη σελήνης την ίδια στιγμή. Είναι ένα καταπληκτικό συμπαντικό γεγονός και θα μας επηρεάσει όλους σε ένα επίπεδο. Βέβαια, κάποια ζώδια θα επηρεαστούν πολύ περισσότερο από άλλα και θα χρειαστεί να κάνουν μερικές απαραίτητες αλλαγές. Δείτε ποια είναι αυτά:

Ταύρος

Πρόκειται να είναι μία περίοδος μεταμόρφωσης για εσάς, οπότε βεβαιωθείτε πως αφιερώνετε τον κατάλληλο χρόνο να διαλογιστείτε και να σκεφτείτε τις αξίες σας. Θα αλλάξουν κάποια από τα πιστεύω σας, ενώ αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια. Μη φοβάστε τις αλλαγές, απλά ετοιμαστείτε να βιώσετε μία μεταμόρφωση, παραμένοντας υπομονετικοί, ευγενικοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας όσο γίνεται.

Λέων

Αν ψάχνατε το κίνητρο για να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και ενεργητικοί, αυτή είναι η στιγμή που θα το κάνετε. Μερικές φορές χρειάζεστε ένα μικρό boost για να προχωρήσετε. Θα κάνετε μία νέα αρχή και θα βρείτε περισσότερη ανεξαρτησία μέσα σας.

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να φέρετε εις πέρας πολλά πράγματα στο γραφείο, αλλά και να μπλοκάρετε αρκετή ζήλια. Νέες ευκαρίες θα έρθουν για εσάς και θα σας κάνουν το αντικείμενο ζήλιας και φθόνου απ' τους άλλους. Προσπαθείτε να παραμείνετε ταπεινοί και να προσφέρετε βοήθεια όπου μπορείτε.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας είναι η προτεραιότητά σας αυτή τη στιγμή, αφού έχετε σκοπό να δώσετε τα πάντα στους άλλους. Όσο έχετε την ενέργεια να δώσετε προσοχή και την καρδιά σας, μπορείτε να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, οπότε επικεντρωθείτε εκεί.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.