ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τη νέα Σελήνη στις 4/2/2019


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

1 Φεβρουαρίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου στη 15η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ερμή, μοιάζει να κινητοποιεί κινήσεις που είναι πιθανό να κουβαλούν μαζί τους την έννοια του απρόβλεπτου, του αναπάντεχου και της έκπληξης. Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα στην ατομική πρωτοβουλία και στη λειτουργία μέσα στα πλαίσια της ομάδας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αποφάσεις που είναι σε θέση να σοκάρουν κάποια άτομα.

Ίσως πάλι να προκύπτει η ανάγκη να διαμορφωθεί εκ νέου μία ομάδα που έχει δεχτεί πλήγματα τον τελευταίο καιρό, ακόμα και μέσα από την ανάληψη προσωπικής δράσης από ένα πρόσωπο που φαίνεται έτοιμο να πάρει στους ώμους του ευθύνες και υποχρεώσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να διαβάσεις καλά τις διαθέσεις αυτού του προσώπου, αφού κουβαλά μαζί του την έννοια της ισότητας και ισονομίας, αλλά κάποιες φορές αρέσκεται να λειτουργεί αρκετά ατομικιστικά, ίσως και με διάθεση επιβολής.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.