ΖΩΔΙΑ

4/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

3 Μαρτίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η παραμονή της Σελήνης στον Υδροχόο, σε τροχιά κενή πορείας τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη να αποφευχθούν οι κινήσεις που μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση και αναταραχή. 

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναζητά την πρόκληση και τη δημιουργία εντυπώσεων μέσα από τη στάση της απέναντι στα πράγματα, θέλοντας όμως να διαφοροποιηθεί από αυτό που συναντά γύρω της. Γι αυτό, είναι μία απρόβλεπτη Σελήνη που μπορεί να βγάλει λαγό από το καπέλο για να προκαλέσει ενθουσιασμό ή τρόμο, αναλόγως με την περίσταση και τις διαθέσεις της. Επιπλέον, το γεγονός πως ο Ουρανός βρίσκεται λίγες στιγμές πριν αποχωρήσει οριστικά από τον Κριό και περάσει στον Ταύρο κάνει τη σημερινή ημέρα ακόμα περισσότερο απρόβλεπτη, αφού κάθε πιθανή κίνηση κουβαλά μαζί της και μία δόση υπερβολής ή υπερβολικής απάθειας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.