ΖΩΔΙΑ

5/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

4 Απριλίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου στη 15η μοίρα του Κριού, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να αποτελεί την ιδανική στιγμή ώστε να μπουν οι βάσεις για την έναρξη του νέου μοντέλου ζωής των παρορμητικών εκπροσώπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η εποχή προστάζει για ενάρξεις και κινήσεις που δείχνουν τη διάθεση να ξεκινήσεις κάτι στη ζωή σου. Σαφώς και μπορείς να διαθέτεις τη διάθεση να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, να προσπαθήσεις να σχεδιάσεις μία πορεία και να τη φέρεις εις πέρας, να τολμήσεις να λειτουργήσεις με έναν τρόπο που αναδεικνύει φρεσκάδα και αποφασιστικότητα. Την ίδια όμως στιγμή, υπάρχει ο Κρόνος στον Αιγόκερω που θέτει πολύ ψηλά τον πήχη της επιτυχίας, που λειτουργεί σαν το ανάχωμα σε κάθε δράση που δεν έχει από πίσω της αναλυτικό πλάνο και σχέδιο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.