ΖΩΔΙΑ

29/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

28 Απριλίου 2019

clock-1096054_1920_6_0_0_3.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς τη Δευτέρα 29 Απριλίου μπορεί να θέλει να κατεβάσει την ταχύτητα και να ρίξει τους τόνους, σε μία προσπάθεια να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να κλείσεις τα αυτιά σου στους ήχους που έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις γύρω σου. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να θέλεις να κοιμηθείς περισσότερες ώρες, να αποφύγεις τις έντονες μετακινήσεις, να αρνηθείς να συζητήσεις για θέματα που βάζουν το μυαλό σου σε έντονη λειτουργία. Ίσως να αρνηθείς προτάσεις που έχουν να κάνουν με την ανάλυση θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό, αφού δε διαθέτεις την υπομονή και τη διαύγεια ώστε να εμπλακείς σε τέτοιου είδους περιστάσεις. Ίσως πάλι να αναζητήσεις αφορμές για να έρθεις σε επαφή με το συναισθηματικό σου κόσμο, να βουτήξεις μέσα στην καρδιά σου και να ζήσεις μέσα από αυτό τον κόσμο που θα μπορούσε να σου παρέχει μεγάλη ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.