ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Μαίου 2019


The Jennettes

17 Μαΐου 2019

photo-1499578124509-1611b77778c8.jpg

Αυτό το Σάββατο, 18 Μαίου, η πανσέληνος θα φέρει όλη την ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Ταύρο σε κορύφωση, κάνοντάς τη την τέλεια στιγμή να αναλογιστούμε το τι δούλεψε αυτόν τον μήνα, τι δεν δουλεύει πια και πώς θα είναι οι επόμενες εβδομάδες, πριν ξεκινήσει ένας νέος σεληνιακός κύκλος.

Αυτή η ενέργεια μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για το κάθε ζώδιο, αλλά μερικά ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από άλλα:

Σκορπιός

Έχετε μόνο μία πανσέληνο τον χρόνο, Σκορπιοί. Σκεφτείτε πίσω στον Οκτώβριο του 2018, όσον αφορά την αίσθηση του εαυτού σας, τις ηγετικές σας ικανότητες και το πώς συσχετίζεστε με τους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως γνωρίζετε καλά τι θα πει μεταμόρφωση, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να αφήσετε πίσω σας αυτά που δεν θα σας εξυπηρετούν πλέον. Κάντε μία ευχή. Πώς μοιάζει ακριβώς η καλύτερη εκδοχή της ζωής σας; Έχετε πίστη - τώρα ή ποτέ.

Ταύρος

Οι αλλαγή είναι εδώ, Ταύροι. Ασχοληθείτε με εσάς και τον σύντροφό σας, ερωτικό ή επαγγελματικό. Μοιράζεστε τα ίδια πιστεύω και αξίες; Παρά το πείσμα σας, είναι σημαντικό για εσάς να έχετε ανοιχτό μυαλό. Μερικοί από σας μπορεί να βιώσετε διαύγεια με ένα μέλος της οικογένειας ή κάποιον στο κοντινό σας περιβάλλον. Τι έχει αλλάξει στις σχέσεις σας από τον Οκτώβριο 2018;

Λέων

Αλλάζετε ψυχικά, Λέοντες. Τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς; Είναι ο χώρος σας, χώρος ξεκούρασης; Αυτή η πανσέληνος ταρακουνά τον 4ο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών βάσεων. Τι έχει αλλάξει σε αυτούς τους τομείς από τον Οκτώβριο του 2018; Αυτή η πανσέληνος θα σας φέρει σαφήνεια και επιβεβαίωση για κάποιους. Όσα έχουν να κάνουν με την υγεία σας και την καθημερινότητα θα είναι επίσης στο επίκεντρο.

Υδροχόος

Λάμψτε όσο μπορείτε, Υδροχόοι. Αυτή η πανσέληνος βρίσκεται στον 10ο οίκο των φιλοδοξιών, της καριέρας και της φήμης σας στον κόσμο και επιτέλους συμβιβάζεστε με τις θυσίες που έχετε κάνει ή θα έπρεπε να κάνετε. Τι έχει αλλάξει σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους, τους γονείς και την κοινωνική σας περσόνα από τον Οκτώβριο του 2018;

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.