ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 21/5


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

21 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 20 Μαΐου μοιάζει να γεννά μία ιδιαίτερα απαιτητική και πολυδιάστατη ημέρα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ταχύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις θα παίξει μεγάλο ρόλο στο κατά πόσο θα καταφέρεις να αποδράσεις από διλήμματα και εκκρεμότητες που καταφέρνουν να φορτώνουν το μυαλό σου. Θα χρειαστεί να δώσεις γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήματα που γεννιούνται, ακόμα και αν θεωρείς πως έχεις επιλύσει τα περισσότερο θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. Θα υπάρξουν αφορμές για να κατανοήσεις πως υπάρχουν κρυφές παγίδες και παράμετροι τις οποίες δεν έχεις διασαφηνίσει και οι οποίες δημιουργούν ερωτηματικά τα οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις με τρόπο που οδηγεί σε σαφήνεια και επίλυση του γόρδιου δεσμού. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.