ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 29/5


The Jennettes

29 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Τετάρτη 29 Μαΐου και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει να δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι απότομες αντιδράσεις απέναντι σε εξωτερικά ερεθίσματα μοιάζουν να κρύβουν βαθύτερα αίτια, που είναι αρκετά πιθανό να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ίσως να λειτουργείς ενστικτωδώς απέναντι σε καταστάσεις που σε οδηγούν στα όρια του θυμού και της έκρηξης, αφού κουβαλάς μέσα σου σκέψεις και εικόνες που σε στοιχειώνουν. Ίσως πάλι να βρίσκεις την ευκαιρία να απελευθερώσεις ένα ελατήριο που έχει πιεστεί έντονα τον τελευταίο καιρό και μοιάζει έτοιμο να εκτοξεύσει τη δυναμική που έχει κρύψει και δεν αντέχει να παραμένει εγκλωβισμένη. Ίσως πάλι απλά να αναζητάς ευκαιρίες ώστε να τσακωθείς, με στόχο να κάνεις γνωστό στους γύρω σου πως είσαι παρών/ούσα στις καταστάσεις και δεν έχεις παραδοθεί. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.