ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν είναι υποστηρικτικοί σύντροφοι


The Jennettes

27 Ιουνίου 2019

photo-1514845994104-1be22149278b.jpg

Κάποιοι άνθρωποι είναι εκ φύσεως οι σύντροφοι που θα ακούσουν την ιστορία σας για ένα αγχωτικό συμβάν στη δουλειά ή θα σας παρηγορήσουν μετά από έναν καυγά με την οικογένειά σας. Αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι πιο αμελείς συναισθηματικά όσον αφορά μία σχέση. Υπάρχουν μερικά ζώδια που δεν είναι και τόσο υποστηρικτικοί σύντροφοι, όσον αφορά τα συναισθήματά σας:

Κριός

Ο Κριος κυβερνά τον πρώτο οίκο του "είμαι" πράγμα που τον κάνει ιδιαίτερα εγωκεντρικό. Αυτό δε σημαίνει πως δεν θέλει έναν σύντροφο ή δεν θα δώσει αγάπη σε μία σχέση. Απλά σημαίνει πως θα κοιτάξει πρώτα τις δικές του συναισθηματικές ανάγκες παρά του άλλου. Θα είναι πιστός, αλλά θα βάλει πρώτα εκείνον, κι αυτό μπορεί να τον κάνει αμελή προς τον σύντροφό του.

Δίδυμος

Οι διπλές προσωπικότητες είναι χαρακτηριστικό του Διδύμου. Αποσπάται πολύ εύκολα. Θέλουν να έχουν επιλογές και αυτό τους κάνει να ξεχνούν σχέδια και να αλλάζουν κατευθύνσεις συνεχώς. Αυτό δε σημαίνει πως θέλουν να προκαλέσουν κακό ή να μην είναι συναισθηματικά ανοιχτοί στον σύντροφό τους. Απλά δεν ανταποκρίνονται πάντα, γιατί μπορεί να τους τραβήξει την προσοχή κάτι άλλο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για το ότι κρατούν απόσταση από τα συναισθήματά τους. Μπορούν να βλέπουν καταστάσεις από ένα καθαρά λογικό και στρατηγικό τρόπο σκέψης. Αυτό τους δίνει μεγάλη δύναμη όσον αφορά τους στόχους τους, αλλά δεν τους κάνει πολύ υποστηρικτικούς συναισθηματικά. Μπορεί η έκφραση των συναισθημάτων τους να μην τους είναι εύκολο πράγμα, αλλά είναι κάτι που χρειάζονται, έτσι ώστε να μην μαζεύουν πράγματα μέχρι να μην μπορούν να τα διαχειριστούν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει συνεχώς το μυαλό του στα σύννεφα, πράγμα που τον κάνει μερικές φορές να φαίνεται πως είναι από άλλον πλανήτη, χάρη στις απόψεις του για τη ζωή και τους μακρινούς στόχους. Είναι από τα πιο δύσκολα ζώδια να "διαβάσει" κανείς, αφού σπάνια μπορεί να καταλάβει τι σκέφτεται ή νιώθει, μιας που πάντα κρατά απόσταση.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.