ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 5/8: Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα ή ένστικτο, είναι τέχνη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώο


Γεωργία Σταύρου

4 Αυγούστου 2019

Ζώδια 5/8: Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα ή ένστικτο, είναι τέχνη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώο

Η Σελήνη στον Ζυγό, το ζώδιο της αρμονίας, την αλληλεγγύης, της ομορφιάς γεννά πολλά ερωτηματικά σχετικά με τι πραγματικά χρειάζεσαι στην ζωή σου. Πόσο σε ενδιαφέρει η εικόνα που καθρεφτίζεις στους γύρω και πόσο σημαντικό είναι για σένα να πολώσεις οποιοδήποτε συναίσθημα νιώθεις, προς χάριν της “καλής” συνεργασίας. Νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένος εκεί που βρίσκεσαι; Μήπως ο φόβος μην χάσεις τις ισορροπίες σε καθηλώνει στο ίδιο μέρος;

Κριός

Ναι, μπορεί να έχεις δίκιο αλλά σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω. Όχι λόγω αδυναμίας και φόβου για την κατάληξη, αν επιμείνεις. Αλλά γιατί σήμερα η ενήλικη υποχώρηση θα σε προστατέψει από δύσκολες καταστάσεις και άβολες συζητήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ταύρος

Μέσα από την καθημερινή σου ζωή και εργασία σήμερα νιώθεις ικανοποίηση. Η σημερινή ημέρα σου ζητά την ένωση και όχι τον διαχωρισμό. Την ομαδική δουλειά και την συνεργασία με αυτούς που κρίνεις πως θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και θα βοηθήσουν στο δικό σου έργο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Η σημερινή ημέρα είναι δική σου. Ασχολήσου με πράγματα που σου δίνουν χαρά και γεμίζουν ενδεχόμενα τις σκέψεις σου. Η έμπνευση είναι δυνατή και η ανάγκη σου για όμορφα πράγματα έντονη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Καρκίνος

Σήμερα ο ιδιωτικός σου χώρος, η οικογένεια σου, το σπίτι σου γεμίζουν χρώματα και αρώματα. Είτε γιατί εσύ κοιτάς με διαφορετική ματιά τους οικείους σου, είτε γιατί νιώθεις πως οι αλλαγές που κάνεις σε χαροποιούν, είτε γιατί νέα ευχάριστα γεγονότα γεννιούνται μέσα σε αυτόν τομέα, σήμερα η ημέρα είναι περισσότερο ηλιόλουστη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Λέων

Η γοητεία σου είναι έντονη και ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια στο πρόγραμμα σου είσαι σε θέση να τα αντιμετωπίσεις. Μην κοιτάξεις πίσω σήμερα εκτός και να εσύ νιώθεις πως υπάρχει ακόμη κάποια εκκρεμότητα προς τακτοποίηση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να βάλεις τον αυτόματο πιλότο στο πρόγραμμα σου. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται κανείς να σου πει τι θα κάνεις και πως θα το κάνεις. Είσαι ικανός/ή να διαχειριστείς τα θέματα που προκύπτουν χωρίς απαραίτητα την βοήθεια ή την συγκατάθεση των άλλων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ζυγός

Οι προκλήσεις από το περιβάλλον και τους ανθρώπους που αγαπάς σήμερα σε φέρνουν σε επαφή με τις πραγματικές, προσωπικές σου ανάγκες. Η στήριξη, η αλληλεπίδραση, η συντροφικότητα είναι για εσένα υπέρτατες αξίες και χρειάζεται να δεις στο σήμερα που βρίσκεσαι και που πατάς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σκορπιός

Σήμερα ότι λέγεται καταγράφεται οπότε τα λόγια πρέπει να βγαίνουν από την καρδιά και μόνο μετά από βαθιά σκέψη. Αυτό χρειάζεται να έχεις κατά νου με κέντρο εσένα και να το υπενθυμίσεις σε άλλους αν χρειαστεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Τοξότης

Σήμερα μπορείς να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου και να έχεις την μέγιστη αποτελεσματικότητα σε ότι αφορά την ομαδική εργασία και το προσωπικό σου όραμα. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί αρκεί να τους συμπεριλάβεις στα σχέδια σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα προσπαθείς να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου. Σήμερα χρειάζεται να κάνεις και με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται να ζητήσεις συγνώμη για μια δράση που έφερε σε δύσκολη θέση τον άλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώΥδροχόος

Η σημερινή ημέρα σου δίνει την τύχη που χρειάζεσαι για να υλοποιήσεις μια επιθυμία σου. Ωστόσο για να έχει διάρκεια στον χρόνο χρειάζεται να είναι γειωμένη και να μην είναι εγωκεντρική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ιχθύες

Σήμερα οι “άλλοι” μπορεί να θελήσουν να σε βγάλουν από την ησυχία σου ζητώντας την προσοχή σου. Ένα θέμα δικό τους ενδέχεται να γίνει και δικό σου σήμερα και θα είναι δύσκολο να τους αρνηθείς την στήριξη σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.