ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 12/8: Με μαεστρία πετυχαίνεις αυτό που θέλεις σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Αυγούστου 2019

Ζώδια 12/8: Με μαεστρία πετυχαίνεις αυτό που θέλεις σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σήμερα ο Ήλιος με την Αφροδίτη στον Λέοντα μας δείχνουν πως όμορφα πράγματα έρχονται στην ζωή μας όταν η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή και η καρδιά χτυπά δυνατά για νέα δημιουργήματα. Μας μαθαίνει πως η αγάπη, η ενσυναίσθηση, η αυτοπεποίθηση στον εαυτό μας και τις ικανότητες μας είναι τα κλειδιά για να λάμψουμε εμείς και να δώσουμε φως σε αυτούς που το χρειάζονται. Ωστόσο η Σελήνη ακόμη στον Αιγόκερω με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας προσγειώνει θυμίζοντας μας πως για να πετύχουμε τα παραπάνω χρειάζεται πειθαρχία, θάρρος και αντοχή. Για να μπορέσουμε να γευτούμε από την πηγή της χαράς χρειάζεται να είμαστε σε επαφή με την πραγματικότητα και την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων. . .

Κριός

Σήμερα νιώθεις πως μόνο μέσω της χαράς και την δημιουργία όμορφης ατμόσφαιρας γύρω σου μπορείς να πάρεις δύναμη και να ηρεμήσεις τις σκέψεις σου. Η ανάγκη να βρεις δημιουργικές διεξόδους και δρόμους που θα σε οδηγήσουν στα όνειρα σου σήμερα δείχνει περισσότερο επείγουσα από ποτέ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Χρειάζεται κόπο και υπομονή για να κάνεις το οτιδήποτε σήμερα. Υπομονή διαθέτεις οπότε ψάξε τον άνθρωπο ή την κατάσταση που θα σε στηρίξει. Ένα χέρι βοηθείας θα ήταν λυτρωτικό αυτή την στιγμή. Σκέψου ποίος θα μπορούσε να σε βοηθήσει ή τι πρέπει να κάνεις για να απελευθερωθείς από το περιττό βάρος που κουβαλάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σου παίρνουν φωτιά και νιώθεις την ανάγκη να επανεξετάσεις τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου. Κάτι ή κάποιος χρειάζεται την προσοχή σου, την συνεργασία σου, την βοήθεια σου. Μπορεί να το ζητά με εξουσιαστικό τρόπο αλλά το σημαντικό είναι πως για να είναι θυμωμένος μαζί σου είναι σημάδι της αγάπης του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Δικά σου συναισθήματα καθρεφτίζονται στον άλλον σήμερα γιαυτό μην εκπλαγείς αν εκτός την εμπάθεια δεις απέναντι σου σκιές που σου δημιουργούν φορτίσεις και σε θυμώνουν. Όλα τα συναισθήματα χρειάζεται να είναι αποδεκτά γιατί έχουν δύο πλευρές. Ο θυμός σου θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κάνεις κάτι πολύ παραγωγικό σήμερα αντί να το σπαταλήσεις στον απέναντι σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η πρόκληση σήμερα έρχεται από την καθημερινή σου εργασία και το περιβάλλον γύρω σου. Γνωρίζεις πόσο χρειάζεται να δουλέψεις για να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο χρόνος είναι με το μέρος σου αρκεί να τον αξιοποιήσεις και να μην επαναπαυθείς στην χαρά της στιγμής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η φαντασία σου πάντα βοηθούσε στις διεργασίες του μυαλού σου αλλά η γήινη πραγματικότητα πολλές φορές δεν της το επέτρεπε αδίκως. Σήμερα άφησε τα στεγανά και χρησιμοποίησε την ώστε να σε οδηγήσει εκεί που πραγματικά χρειάζεται να φτάσεις. Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα και τα νέα πεδία δράσεις που θα ξεδιπλωθούν μπροστά σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Ταυτόχρονα με τα δημιουργικά ενδεχόμενα που χρειάζεται να φέρεις στην ζωή σου χρειάζεται να κάνεις μια ανασκαφή σήμερα. Ένα συναισθηματικό σενάριο επαναλαμβάνεται αυτό το διάστημα και η αλήθεια είναι πως τα χαρακτηριστικά του έχουν κινητοποιηθεί και παλαιότερα αρκετές φορές στην ζωή σου, όχι απαραίτητα με το ίδιο εξωτερικό γεγονός. Ο λόγος βρίσκεται κάπου στο βάθος του χρόνου, στην παιδική σου ηλικία γιαυτό και δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμο. Σήμερα μπορείς μέσω αυτής της ανασκαφής να κερδίσεις ένα ακόμη ποσοστό συνειδητότητας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Σήμερα η επικοινωνία είναι δυνατή και είναι στο χέρι σου αν θα βγάλεις το ξίφος ή θα φερθείς ευέλικτα προς όφελος σου. Καταρχάς πρέπει να ξεδιαλύνεις τα πράγματα και σήμερα μπορείς να το κάνεις, εκεί που έχεις ακόμη ερωτηματικά. Άκου προσεκτικά και κάνε τις ερωτήσεις σου όπου χρειάζεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η εμπειρία που κερδίζεις είναι πολύτιμη και αυτό γιατί σήμερα μπορείς να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους. Η δύναμη σου είναι η ενήλικη υποχώρηση που κάνεις για έναν μεγαλύτερο σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα ή η προσαρμογή εκεί που νιώθεις πως αυτό θα λειτουργήσει προς όφελος σου είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Συνήθως υπάρχει άσπρο ή μαύρο, ένα ναι ή ένα όχι για σένα. Σήμερα το φιλοσοφείς διαφορετικά και βλέπεις πως η προσαρμογή η δική σου στα δεδομένα και όχι το αντίθετο μπορεί να φέρει το ίδιο ή και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά και η αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να είναι, επίσης. Αν πιστεύεις πως έχεις αδικήσει κάποιον ή έχεις φερθεί ανορθόδοξα δημιουργώντας μια άσκοπη δυναμική, σήμερα μπορείς να διορθώσεις τα πράγματα. Η αλήθεια γυμνή χωρίς περιτύλιγμα είναι η προτιμότερη λύση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ότι είμαστε το έλκουμε και σήμερα θα το δεις να εμφανίζεται μπροστά σου. Όλα είναι υποκειμενικά και εξαρτάται από ποια πλευρά εξετάζεις ένα αντικείμενο ή μια κατάσταση. Αυτό είναι κατανοητό από σένα και σήμερα χρειάζεται να το έχεις στο μυαλό σου. Η επικοινωνία, η συνεύρεση με άλλους ανθρώπους θα ομορφύνει την ημέρα σου ωστόσο χρειάζεται τα μηνύματα που θα δώσεις Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.