ΖΩΔΙΑ

Zώδια 22/9: Διατηρήστε την ευεξία σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Σεπτεμβρίου 2019

Zώδια 22/9: Διατηρήστε την ευεξία σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί της ημέρας. Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων λειτουργεί βοηθητικά ώστε να παραμείνουμε ανοιχτοί στην σκέψη και στον λόγο ακόμη και αν η σχέση του Ερμή με τον Κρόνο μας προκαλεί να λειτουργήσουμε περισσότερο άκαμπτα από ότι σε άλλη περίπτωση. Η επιμονή σε κάτι το οποίο δεν έχει ενήλικο στόχο ενδέχεται σήμερα να κινητοποιηθεί. Χρειάζεται σθένος, ευελιξία και επαφή με τα συναισθήματα μας ώστε να εκτιμήσουμε σωστά την όποια κατάσταση. Το να παραμένουμε σε μια λάθος θέση ή να ζητάμε πεισματικά το αδύνατο δεν είναι μια έξυπνη κίνηση που θα φέρει θετικά αποτελέσματα. . .

Κριός

Τα ψιλά γράμματα και ο δυσνόητος λόγος από τους άλλους όσο αφορά την επικοινωνία σου σήμερα μπορεί να σε κινητοποιήσει αρνητικά και να σε κουράσει. Προσπάθησε με κέντρο εσένα να είσαι σαφής και αναλυτικός όσο αφορά τα κίνητρα και τις προθέσεις σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις τις υποσχέσεις που δίνεις. Ακόμη και αν το κίνητρο σου είναι να παραμείνεις συνεπής, ενδέχεται να μην τα καταφέρεις γιαυτό εξέτασε καλά το πρόγραμμα σου πριν δεσμευτείς σε οτιδήποτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Το μυαλό σου είναι γεμάτο με σκέψεις προσπαθώντας να βρεις έξυπνες λύσεις για ένα οικονομικό θέμα. Μια αγορά ή μια επένδυση που θέλεις να κάνεις σε βάζει σε σκέψεις. Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να βγεις εκτός προϋπολογισμού ή θα μπορούσες να καταλήξεις σε λάθος συμπέρασμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Καλό θα ήταν να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα σήμερα. Άκουσε όλες τις πτυχές, σκέψου καλά όλα τα ενδεχόμενα, κάνε ερωτήσεις για ότι δεν σου είναι απόλυτα κατανοητό, μην βιαστείς να απαντήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η αντοχή και η πίστη είναι τα κλειδιά που κρατάς στα χέρια σου αυτή την στιγμή. Πολλές αλλαγές σε ωθούν προς διαφορετικές ίσως κατευθύνσεις και πιθανά δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος ώστε να ταξινομήσεις όλες τις πληροφορίες ή να δώσεις το απαραίτητο σχήμα και πλαίσιο στις καταστάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η συνεργασία σε ένα εγχείρημα είναι πολύ σημαντική και ειδικότερα σήμερα είναι αναγκαία. Η υποστήριξη συναδέλφων, συμβούλων και φίλων μπορεί να σου δώσει την επιπλέον πληροφορία που χρειάζεσαι τώρα και μπορούν να σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις πτυχές που δεν έχεις ανακαλύψει έως σήμερα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η βοήθεια σου σήμερα είναι περισσότερο σημαντική από ότι πιστεύεις. Η εμπειρία, ο τρόπος, η αγάπη για το αντικείμενο είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που σήμερα μπορείς να μοιραστείς με άλλους και να εμπνευστούν από εσένα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η κατανόηση στις προθέσεις του άλλου σήμερα είναι χρυσός και μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις συζητήσεις που πραγματικά δεν έχουν κανένα νόημα και σκοπό. Κράτησε όσο πιο ανοιχτό το μυαλό και τις σκέψεις σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η βοήθεια είναι πραγματικά χρήσιμη όταν μπορείς να δώσεις αυτό που έχει ανάγκη ο άλλος. Ακόμη και αν έχεις δίκιο, δεν έχει σημασία τι πιστεύεις εσύ πως έχει ανάγκη. Η πραγματική βοήθεια παρέχεται και θα είναι αξιοσημείωτη αν ακούσεις την επιθυμία του άλλου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Είναι γεγονός πως μπορείς να εργαστείς σκληρά για να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το σθένος και η δύναμη είναι χαρακτηριστικά τα οποία τα κινητοποιείς όταν βρίσκεσαι μπροστά σε κάτι που επιθυμείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα δεν είναι καλή μέρα να βάλεις τα πράγματα κάτω και να τα ταξινομήσεις. Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να σε αποθαρρύνουν και να σου τραβήξουν μεγάλη ενέργεια από την καθημερινότητα σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Εμπιστέψου την ροή των πραγμάτων στην ζωή σου και εστίασε περισσότερο σε αυτά που έχεις ήδη στην κατοχή σου. Μια λύση σε κάτι που σε απασχολεί θα βρεθεί αμέσως μόλις πάψεις να ανησυχείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.