ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 22/12: Τι είναι αυτό που μπαίνει εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια 22/12: Τι είναι αυτό που μπαίνει εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Αυτή η στιγμή του χρόνου μπορεί να μας βρει να ολοκληρώνουμε εργασίες και υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό ωστόσο να κάνουμε μια παύση και να πάρουμε μια ανάσα. Το φως αρχίζει να μεγαλώνει και μαζί με αυτό γεννιούνται νέες ιδέες και κυρίως η επιθυμία να δώσουμε ζωή στις επιθυμίες μας. Χρόνια πολλά Αιγόκεροι!

Κριός

Η σύνεση, το καθήκον και η παράδοση είναι γνωρίσματα του Αιγόκερω, οπότε μαζί με την αίσθηση των προσωπικών ευθυνών σε βοηθούν το επόμενο διάστημα με τον Ήλιο σε αυτό το ζώδιο, στην δημιουργία δομής και σταθερότητας μέσα στην οποία θα νιώσεις ασφαλής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η αποφασιστικότητα επανέρχεται σε αρκετούς τομείς και μπορείς να έχεις αν όχι τον πλήρη έλεγχο, ένα σημαντικό μέρος αυτού. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα υπάρχει αρκετή εύνοια σε οτιδήποτε αποφασίσεις να κάνεις και το οποίο θα έχει δομή και σταθερές βάσεις.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω επηρεάζει τον τομέα της ζωή σου όπου η χαρά έρχεται μέσα από την αναγέννηση. Οτιδήποτε σε πονάει και σε θυμώνει τώρα μπορεί να φωτιστεί και να μπορέσεις να συμφιλιωθείς μαζί του. Άνθρωποι είναι κοντά σου και εκτιμούν την δουλειά σου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα ο Ήλιος θα φωτίζει τον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες”. Το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η ανάγκη σου για αλήθεια μέσα σε αυτές.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η εστίαση στην καθημερινή σου ρουτίνα δεν θα είναι μια απλή υπόθεση με τον Ήλιο στον Αιγόκερω.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Την περίοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω ακόμη και το παιχνίδι θα είναι μια σοβαρή υπόθεση για σένα. Φλερτ, έρωτες, όλα θα αποτελούν πηγή έμπνευσης αλλά θα πρέπει να έχουν εκείνο το συστατικό που θα δείχνει πως το εγχείρημα ή ο άνθρωπος που θα δοθείς έχει υπόσταση και πατάει γερά στα πόδια του.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Ξεκινά μια περίοδος που θα προτιμήσεις να διατηρήσεις κάτι παρά να το αλλάξεις. Οπότε καλό θα ήταν πρώτα να δεις πώς θα κατευθύνεις, θα οργανώσεις και θα διαχειριστείς τις επιθυμίες σου για το επόμενο εξάμηνο μιας και η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω συμπίπτει με το Xειμερινό Hλιοστάσιο.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Χρειάζεται να είσαι έτοιμος/η για προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες τώρα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω. Να δείξεις διαθεσιμότητα, να μοιραστείς νέες εμπειρίες που θα σε γεμίσουν δύναμη για το παρόν αλλά και το μέλλον.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ήλιος στον Αιγόκερω και η ανάγκη για υλική επιτυχία φωτίζεται έντονα. Η παρόρμηση θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότητα σου αν χρησιμοποιήσεις

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου και η ανάγκη για ανεξαρτησία και αυτονομίας θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Η αυτό-έκφραση θα είναι ένας τρόπος όχι μόνο για πάρεις ικανοποίηση αλλά και για να αισθανθείς πως έχεις επιβολή στο περιβάλλον όπως επίσης και τον απαιτούμενο σεβασμό.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ήλιου στο Αιγόκερω μπορεί να κινητοποιήσει πληθώρα συναισθημάτων σε ψυχικό επίπεδο και ο κύριος λόγος θα είναι για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη πράγματα και καταστάσεις.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Τα όρια και η συντηρητικότητα ταυτίζονται με τον σεβασμό και την υπευθυνότητα, μαθαίνοντας πώς να διατηρήσεις την εικόνα σου και αυτά που ήδη έχεις κατακτήσει μέχρι τώρα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.