ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 23/12: Η πραγματικότητα και το όραμα είναι πιο κοντά από ότι πιστεύετε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια 23/12:  Η πραγματικότητα και το όραμα είναι πιο κοντά από ότι πιστεύετε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν περάσει η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη οι σκέψεις παραμένουν εστιασμένες σε σοβαρά πράγματα που υπάρχουν στην ζωή μας προσπαθώντας να φέρουμε την ηρεμία κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο. Με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη το απόγευμα αισθανόμαστε περισσότερο ανάλαφροι ή έστω η αισιοδοξία ανεβαίνει ακόμη και αν είμαστε ακόμη εστιασμένοι σε διαπροσωπικές δεσμεύσεις που πρέπει να εκπληρωθούν. Η σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό μας θυμίζει πως για όλα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος ακόμη και αν χρειαστεί να κοπιάσουμε. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό υποστηρικτικό για οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε και το οποίο έχει δομή και ενήλικη δραστηριότητα.

Κριός

Η ενέργεια γύρω σου είναι θετική σήμερα κυρίως από το απόγευμα και μετά και μπορείς να την εκμεταλλευτείς κάνοντας πράγματα τα οποία θα είναι ωφέλιμα για εσένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα είσαι αρκετά ενεργητικός/ή και θέλεις να κάνεις πράγματα και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις κινήσεις σου σήμερα μπορεί να εμπνεύσει και τους γύρω σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Τα συναισθήματα σου κυρίως είναι εκείνα που σε οδηγούν καθημερινά και είναι πολύ σημαντικό για σένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Είναι γεγονός πως όταν είσαι σε επαφή με την καρδιά σου μπορείς να κινήσεις μέχρι και βουνά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να γίνει πολύ παραγωγική για εσένα αν καταφέρεις να αξιολογήσεις και δώσεις προτεραιότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η λεπτή γραμμή μεταξύ των ισορροπιών σήμερα θα σε απασχολήσει. Το σημαντικότερο είναι να καταφέρεις να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται να αφήσεις και τι είναι αυτό που αξίζει να κρατήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

“Χωρίς το σκοτάδι δεν μπορούν να φανούν τα αστέρια” είναι το μότο της ημέρας για σένα ωστόσο είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μπορέσεις να διακρίνεις ποιοι άνθρωποι είναι οι κατάλληλοι για να συνεργαστείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σου από το απόγευμα και μετά σε ωθεί να ταξιδέψεις μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο και τον Δία στο ζώδιο σου η αισιοδοξία και ο αέρας ανανέωσης είναι μέρος της ζωής σου αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Αυτή την περίοδο μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικές φιλίες και δημιουργικές συναναστροφές με ομοϊδεάτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Το σημαντικό σήμερα για σένα είναι η δημιουργία γέφυρας μεταξύ δύο πραγμάτων τα οποία με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνονται ανόμοια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.