ΖΩΔΙΑ

20/1: Ήλιος στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Ιανουαρίου 2020

20/1: Ήλιος στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Νέος Ηλιακός μήνας ξεκινά σήμερα το απόγευμα στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντας την ευκαιρία να δεις στην παρούσα στιγμή όλο το μέλλον σου. Σου δίνει την ευκαιρία να βρεις την αλήθεια μέσα στις σκέψεις σου και να σπάσεις τα άκαμπτα μοτίβα για να ελευθερωθεί ενέργεια ώστε να έλξεις αυτό που επιθυμείς. Η θέση του Ήλιου στον Υδροχόο φωτίζει και φανερώνει την “μεγάλη εικόνα”. Την δική μας πραγματικότητα μέσα στο σύνολο των ανθρώπων και τις ομάδες που βρισκόμαστε. Και είναι εκεί που μπορούμε να εισχωρήσουμε και να “αλλάξουμε” αυτό που μας κρατά δέσμιους μακριά από τα δικά μας όνειρα και στόχους.

Κριός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα που αφορά σχέσεις κυρίως με μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Αρχίζει μια καλή περίοδος που μπορείς να ανοίξεις τους ορίζοντες σου μέσα από την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει κυρίως θέματα που αφορούν τον εργασιακό σου τομέα και την δημόσια ζωή σου. Η αναγνώριση μπορεί να έρθει αυτό το χρονικό διάστημα ή εσύ να βρεις αυτό που σε ευχαριστεί να επενδύσεις τον χρόνο σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η ανακάλυψη νέων δρόμων και οτιδήποτε αφορά την μάθηση, τα ταξίδια και την φιλοσοφία φωτίζονται με τον Ήλιο στον Υδροχόο για το επόμενο Ηλιακό μήνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει και ενεργοποιεί βαθύτερες σου ανάγκες και επιθυμίες το επόμενο διάστημα. Ο μετασχηματισμός και η αναγέννηση σε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει είναι εφικτός αυτή την στιγμή και μπορείς να κατανοήσεις πολλά πράγματα Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Απέναντι από το ζώδιο σου σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά από τον σύντροφο σου, τον συνεργάτη σου, τους φίλους γύρω σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η καθημερινή σου ρουτίνα και εργασία φωτίζεται με τον Ήλιο στον Υδροχόο και δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να έχεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα σε αυτή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε ευνοϊκή θέση στον ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με τι πραγματικές σου ανάγκες. Τι είναι αυτό που θα σε διασκεδάσει την ίδια στιγμή που θα παράγεις έργο. Η ευχαρίστηση αυτή την στιγμή έρχεται μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα και θα νιώσεις την ανάγκη να πειραματιστείς, να ερωτευτείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει πολύ προσωπικά σου θέματα. Η ανάγκη να πειραματιστείς και να αλλάξεις ότι δεν παίρνεις πια ικανοποίηση θα είναι το κύριο συστατικό της περιόδου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Υδροχόο ανοίγει θέματα επικοινωνιακά και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα αλληλοσύνδεση. Τώρα δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου όπου νιώθεις πως υπάρχει χώρος για επέκταση και να κινηθείς κυρίως μόνος/η προς την επίτευξη των σχεδίων σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Οικονομικά θέματα κινητοποιεί ο Ήλιος στον Υδροχόο και θα είναι μια περίοδος που θα σε απασχολήσει ότι μπαίνει και ότι βγαίνει από την τσέπη σου. Ενδέχεται ξαφνικά έξοδα να βρεθούν στον δρόμο σου και να σε αποπροσανατολίσουν όσο αφορά την οικονομική διαχείριση ωστόσο είναι μια πολύ καλή περίοδος να αναλογιστείς πόση αξία Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε βοηθά να κάνεις νέα ξεκινήματα είτε αφορά τα επαγγελματικά σου είτε την προσωπική σου ζωή. Δεν περνάς απαρατήρητος/η και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα βρεθούν ξαφνικά μπροστά σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει βαθύτερα κομμάτια του Είναι σου προκαλώντας πιθανά και ένα είδος αναταραχής. Τα νερά δεν είναι τόσο ήρεμα και σε ψυχικό επίπεδο μπορεί να νιώθεις κάπως ξεκρέμαστος/η. Ο σκοπός είναι να συνειδητοποιήσεις τι δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου και να το αφήσεις πια στην άκρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.