ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα συνεχίσουν να περνούν υπέροχα την υπόλοιπη εβδομάδα


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια που θα συνεχίσουν να περνούν υπέροχα την υπόλοιπη εβδομάδα

Η Αφροδίτη έχει μπει στους Ιχθείς και η καλοσύνη και ο ρομαντισμός ανεβαίνουν επίπεδο.

Αφεθείτε αυτό το διάστημα στο πάθος και την αγάπη που νιώθετε, ενώ θα θυμηθείτε πόσο τυχεροί είστε που έχετε την υγεία σας και το άλλο σας μισό δίπλα σας. Ποια είναι τα ζώδια που θα συνεχίσουν να έχουν μία υπόλοιπη υπέροχη εβδομάδα;

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, βρίσκεστε στη μέση μιας από τις πιο συναρπαστικές περιόδους ολόκληρου του χρόνου. Ο ήλιος βρίσκεται στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης και ευχαρίστησης, καθιστώντας ιδανική τη στιγμή για να δημιουργήσετε τέχνη, να ερωτευτείτε και να κάνετε ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε χαρά με την πιο απεριόριστη, ανεμπόδιστη αίσθηση. Αυτή την εβδομάδα, εργάζεστε για την επούλωση του εσωτερικού σας παιδιού. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Υδροχόος

Χρόνια πολλά, Υδροχόοι. Έχετε φτάσει στην ηλιακή σας επιστροφή και έχετε πολλά να δείξετε. Σκεφτείτε όλους τους τρόπους που έχετε αναπτύξει κατά το παρελθόν. Ακόμα κι αν υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσατε να έχετε κάνει διαφορετικά, ήρθε η ώρα να τιμήσετε όλα τα επιτεύγματα που έχετε κάνει, ανεξάρτητα από το πόσο μικρά είναι. Δείχνοντας στον εαυτό σας ευγνωμοσύνη, προετοιμάζεστε μόνο για κάτι δυνατό.

Ιχθείς

Ο πλανήτης του ρομαντισμού, της ομορφιάς και της πολυτέλειας είναι εδώ για εσάς τους Ιχθείς. Είναι σαν να ακτινοβολείτεγοητεία και ταυτόχρονα στοργή. Αν ο καθένας προσπαθεί να είναι ο καλύτερος σας φίλος ή να σας βγάλει ένα ραντεβού, δεν είναι περίεργο αυτή την περίοδο. Αγκαλιάστε το, γιατί αξίζετε όλη την προσοχή στον κόσμο. Θυμηθείτε, ο τρόπος με τον οποίο φροντίζετε τον εαυτό σας είναι να διδάξετε στους άλλους πώς να σας μεταχειριστούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.