ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 3/2: - Ο Ερμής στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Φεβρουαρίου 2020

Ζώδια 3/2: - Ο Ερμής στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Στην Αστρολογία ο Ερμής συμβολίζει το μυαλό, την νοητική μας διαδικασία και λειτουργία. Τι μας ενδιαφέρει να μάθουμε και πως μεταδίδουμε τη γνώση μας στους γύρω. Συμβολίζει την συλλογή, την διαδικασία και μετάδοση της πληροφορίας. Τι μας ωθεί να επικοινωνήσουμε και τι λέξεις χρησιμοποιούμε για να το κάνουμε.

Με τον Ερμή στο ζώδιο των βαθύτερων συναισθημάτων και της ευαισθησίας, τους Ιχθύες, βρισκόμαστε σε ένα “διαισθητικό ύπτιο” όσο αφορά τα επικοινωνιακά θέματα, τις συναλλαγές και επαφές με τους άλλους ανθρώπους και ερχόμαστε σε επαφή με μια πτυχή του εαυτού μας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για όσο διάστημα θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο διεγείρεται ακόμα περισσότερο η δεκτικότητα και η επινόηση κάθε είδους, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο στοιχείο του Νερού (Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί). Οι νοητικές μας ικανότητες ανοίγουν έτσι ώστε να ελευθερώσουμε περισσότερο χώρο, εξετάζοντας τα πράγματα και πτυχές του εαυτού μας με περισσότερο ευσπλαχνικό τρόπο. Πιθανά για τους Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες αυτή η διεργασία να είναι πιο δύσκολη ή άλλοι παράγοντες στην ζωή τους να μην τους αφήνουν να δουν αυτή τους την πλευρά. Παραδοσιακά ο Ερμής περνώντας από τους Ιχθύες χάνει την καθαρότητα και την ευκρίνεια, οπότε προσοχή στα trickster παιχνίδια και τους ανθρώπους με το σύνδρομο Peter Pan ιδιαίτερα όταν θα βρίσκεται στην ανάδρομη του πορεία (θα το αναλύσουμε σε ξεχωριστό άρθρο).

Ωστόσο αυτή η θέση του Ερμή υποδεικνύει πως είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε με περισσότερη ευαισθησία. . .
Να βουτήξουμε συνειδητά στον ωκεανό των συναισθημάτων. . .
Να έρθουμε σε επαφή με συναισθήματα που εμπνέουν τα όνειρα μας, μας πλημμυρίζουν συναισθήματα, αφήνοντας τον εαυτό και το μυαλό να παρασυρθεί. . .
Αυτή η θέση του Ερμή παρακινεί την συμπόνια, την ελπίδα, την πίστη. . .

Αυτές οι λειτουργίες του Ερμή περνώντας από το ζώδιο που κυβερνά ο Ποσειδώνας και ο Δίας, μας αφορά όλους, γιατί όλοι κάπου έχουμε το ζώδιο των Ιχθύων (είτε πλανήτη, είτε σε οικοθεσία) στο ωροσκόπιο μας, κατά συνέπεια και στην Ψυχή μας.

Κριός

Με τον Ερμή στους Ιχθύες ξεκινά μια περίοδος όπου η επαφή με το ασυνείδητο και οτιδήποτε ξεχασμένο βρίσκεται εκεί, τώρα μπορείς να το επαναφέρεις και να το επεξεργαστείς με μια νέα οπτική. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Αρχίζει ένα διάστημα με τον Ερμή στους Ιχθύες που μπορείς να έρθεις σε επαφή με οτιδήποτε έχεις αφήσει πίσω το τελευταίο διάστημα λόγω υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Αρχίζει μια εποχή που μπορείς να προσθέσεις καλλιτεχνικές πινελιές σε ένα επαγγελματικό έργο. Η έμπνευση σου είναι ενεργή και μπορείς ευέλικτα να μετατοπιστείς από το ένα σημείο στο άλλο ανάλογα τον στόχο σου. Οι δεξιότητες σου κερδίζουν δυναμική και η ανακούφιση δεν αργεί να έρθει. . .Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Πίστη στα όνειρα και τις επιθυμίες σου για έναν ανώτερο σκοπό είναι το μότο του Ερμή στους Ιχθύες για σένα. Ακολούθησε την ροή που η καρδιά προτείνει και άφησε το μυαλό σου να περιηγηθεί σε νέους τόπους και χώρους μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Ο Ερμής στους Ιχθύες κινητοποιεί πολύ βαθιές επιθυμίες και προσδοκίες σου. Η διαίσθηση σου ενεργή όσο ποτέ σε βοηθά να μπορείς να κατανοήσεις τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων καθώς και τα δικά σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σου σε κάνει να εστιάζεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Αρχίζει μια περίοδος όπου μπορείς πολύ καθαρά να ξεχωρίσεις ποιους ανθρώπους μπορείς να εμπιστευτείς και ποίους πρέπει να αφήσεις στη άκρη καθώς προχωράς στον δρόμο προς τους στόχους σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Ο Ερμής στους Ιχθύες σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις καθημερινές συνήθειες και να δώσεις προτεραιότητα στην ελευθερία της σκέψης, σε εκείνο το σημείο που λόγω υποχρεώσεων δεν έχεις καταφέρει να κάνεις ακόμη.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ο προσωπικός σου τόπος της δημιουργίας μέσα σου φωτίζεται με απαλούς χρωματισμούς και μπορείς να αισθανθείς ελεύθερος/η να δημιουργήσεις ότι επιθυμείς έχοντας τον καμβά, έχοντας και τα χρώματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Αρχίζει μια παραγωγική περίοδος κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ιδιωτικού χώρου. Ο Ερμής στους Ιχθύες ανοίγει το μυαλό αλλά και την καρδιά σου και μπορείς να αγκαλιάσεις όσους νιώθεις δικούς σου ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Φρέσκιες ιδέες φέρνει μαζί του ο Ερμής στους Ιχθύες για σένα και αρχίζει μια περίοδος όπου μπορείς να κάνεις πρακτικές αλλαγές σε ότι σε ενδιαφέρει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Ο Ερμής στους Ιχθύες μπορεί να σε απαλλάξει από επιπλέον άγχος και βάρος όσο αφορά οικονομικά σου ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Τί άλλο να ζητήσεις μετά τον φτερωτό Ερμή στο ζώδιο σου; Η έμπνευσή ανεβαίνει στα ύψη, επιθυμίες σου ικανοποιούνται και θα είναι πολύ δύσκολο κάποιος να σε προσγειώσει στα γήινα θέματα εκτός και αν εσύ το επιθυμήσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.