ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 16/3: Πως μπορούμε να βοηθήσουμε την καθημερινότητά μας σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Μαρτίου 2020

Ζώδια 16/3: Πως μπορούμε να βοηθήσουμε την καθημερινότητά μας σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα, η οποία συμβαίνει μία φορά κάθε 30 περίπου χρόνια, έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορονοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει σε βαθύτερο επίπεδο και μπορεί να νιώσετε αρκετά αδύναμη/ος να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που θέλετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τα δεδομένα που υπάρχουν στην πραγματικότητα της ζωής σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με άτομα που συνεργάζεστε ή την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. Η κατανόηση και το να αναλάβετε την ευθύνη του ρόλου σας μέσα σε αυτές τις σχέσεις είναι σημαντική. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα αλλάζει και σήμερα δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε ιδέες και να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η απόσταση που αναγκαστικά έχετε πάρει από τα πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν χαρά φαίνεται να σας επηρεάζει σήμερα περισσότερο από άλλες ημέρες. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να εκτονώσετε παραγωγικά την δημιουργικότητά σας, εντός σπιτιού Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Είστε άνθρωπος που σας αρέσει η σειρά και η τάξη οπότε είναι δεδομένο αυτή την στιγμή να έρχονται τα πάνω κάτω και είναι απόλυτα κατανοητό. Σήμερα οι πλανητικές ενέργειες ευνοούν ότι σχετίζεται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Τα δεδομένα αυτή την στιγμή σας έχουν δέσει τα χέρια κυριολεκτικά ωστόσο το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ βοηθητικό όσο αφορά την επικοινωνία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι πολύ ενεργή και η ανάγκη για ασφάλεια είναι κινητοποιημένη. Το πλανητικό σκηνικό σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους που σχετίζονται με οικονομικούς τομείς και κτήσεις σήμερα. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε ακόμη και από το σπίτι σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών κινητοποιούνται σήμερα. Μπορείτε με σύνεση και εξ’ αποστάσεων να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί σκέψεις που αφορούν την εικόνα σας στον κόσμο γύρω σας. Είναι σημαντικό με αποφασιστικότητα να κάνετε σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση και να σκεφτείτε τρόπους για την ανάπτυξη τους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Όλα βρίσκονται στο τραπέζι αυτή την στιγμή και είναι κατανοητό πως δεν μπορούν να παρθούν άμεσα αποφάσεις για δράσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η αντικειμενική ματιά στα πράγματα και τα γεγονότα αυτή την στιγμή σας επιτρέπει να σκεφτείτε νέους τρόπους προσέγγισης για κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.