ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 20/4: Πόση ομορφιά και ευχαρίστηση εμπεριέχουν οι προσδοκίες σας;  - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Απριλίου 2020

Ζώδια 20/4: Πόση ομορφιά και ευχαρίστηση εμπεριέχουν οι προσδοκίες σας;  - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Ο Ήλιος στον Ταύρο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα σας δείχνει τον τρόπο που θα μπορέσετε να οικοδομήσετε μόνιμες αξίες οι οποίες θα σας παρέχουν ισχυρή ενέργεια και υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Θεά Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας για τον επόμενη Ηλιακό μήνα θα σας αποκαλύπτει την πιο απροκάλυπτη αισθησιακή σας πλευρά. Η σχέση του Ταύρου με την αισθησιακή και υλική ευχαρίστηση είναι έντονη και θα εκφράζεται με ποικίλους τρόπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Έχοντας αφομοιώσει την τάση του Κριού να τρέχει ολοταχώς προς νέες καταστάσεις, τώρα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου θα υπάρξει μια περίοδος η οποία χαρακτηρίζεται από μια ήπια δεκτικότητα και απροθυμία να βιάσετε τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Το διάστημα με τον Ήλιο στον Ταύρο χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με ένα εγχείρημα το οποίο σχετίζεται με ομάδες ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Ένας ηλιακός μήνας ξεκινά με τον Ήλιο στον Ταύρο όπου φωτίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνυπάρξετε καλύτερα και περισσότερο δημιουργικά με τους άλλους γύρω σας σε πρακτικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Φεύγοντας από τη πύρινη παρορμητικότητα του Κριού η προσέγγιση για τη ζωή γίνεται πιο αργή, πιο θεωρητική με πιο στοχαστικό ρυθμό, χαρακτηριστικό του σταθερού ζωδίου, του Ταύρου. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα χρειάζεται να επικεντρωθείτε σε ένα εγχείρημα που θα σας δώσει την χαρά της δημιουργίας, με φιλοσοφικές διαστάσεις (έξω από τα τετριμμένα) Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Ο Ήλιος μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου για τις επόμενες 30 ημέρες. Σκεφτείτε τον Ταύρο, είναι ένα ογκώδες ζώο. Όταν είναι σε κατάσταση ηρεμίας, αντιπροσωπεύει την ουσία της σταθερότητας, της γαλήνης, και την ελεγχόμενη δύναμη. Όταν είναι θυμωμένος είναι φορτωμένος και τρομερά καταστρεπτικός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ο Ήλιος μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου και οι επόμενες 30 ημέρες ενδείκνυνται για οποιαδήποτε αισθησιακή ευχαρίστηση, την έξαψη, να δώσετε ενέργεια μέσα στην σχέση σας, τον/την σύντροφο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με κάτι το οποίο ήδη βρίσκεται στην καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να το ψάξετε για να το βρείτε, είναι ήδη παρόν. .Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Το ζώδιο του Ταύρου κρατιέται σε φόρμα μέσα από την έλξη της ομορφιάς και εκεί είναι η αχίλλειος πτέρνα του γιατί μπορεί να παρακινηθεί μόνο και μόνο από την προσωπική του ικανοποίηση. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα με τον Ήλιο στον Ταύρο θα πρέπει να σκεφτείτε ένα εγχείρημα που θα δώσει άλλη διάσταση στην πραγματικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Ζητήματα στο σπίτι και την οικογένεια κινητοποιεί ο Ήλιος στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες. Αυτός ο τομέας φωτίζεται και χρειάζεται να κοιτάξετε βαθιά μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο και μέσα στην οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Το ζώδιο του Ταύρου δρα μετά από αρκετή σκέψη, βασισμένη φυσικά μόνο στα δικά του δεδομένα, ερεθίσματα, τις πέντε του αισθήσεις και απεχθάνεται την καθοδήγηση από τους άλλους. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα στο ζώδιο του Ταύρου την ασφάλεια θα την βρείτε κοιτώντας στο άμεσο περιβάλλον σας και στον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.