ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους


The Jennettes

27 Απριλίου 2020

Τα 3 ζώδια που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους

Ο ναρκισσισμός είναι χαρακτηριστικό πολλών ατόμων. Κι αυτά τα άτομα έχουν συνήθως μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.

Μάλιστα σύμφωνα με την αστρολογία αυτά τα άτομα ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια. Ποια είναι αυτά;

Ταύρος

Έχετε μία επαναστατική φύση, Ταύροι, και έχει να κάνει με το να απορρίπτετε οτιδήποτε δεν θα σας ευχαριστεί άμεσα και χωρίς τύψεις. Έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας επειδή οι άλλοι συχνά σας αμφισβητούν, οπότε κάνετε αυτό που θέλετε ό,τι και να γίνει.

Λέων 

Ας είμαστε ειλικρινείς, πιστεύετε όντως πως κυβερνάτε τον κόσμο. Ξέρουμε, είστε Λέοντες, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Έχετε έντονη την σνομπ συμπεριφορά και δεν είναι πολύ όμορφο. Θέλετε όλοι να συμφωνούν μαζί σας στις αποφάσεις σας κι αν δεν το κάνουν, θα τους κρίνετε άμεσα.

Κριός

Οι Κριοί αντικατοπτρίζουν όλες τις πτυχές τις ναρκισσιστικής συμπεριφοράς. Ο σνομπισμός σας ωστόσο έχει να κάνει με τον προστατέψετε τον εαυτό σας πάνω από όλα, οπότε για να επιβιώσετε διαλέγετε μόνο τις τέλειες καταστάσεις και τους τέλειους ανθρώπους, πράγμα που σας κάνει να έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.