ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 27/4: Προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί της ημέρας  - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Απριλίου 2020

Ζώδια 27/4: Προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί της ημέρας  - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Επικοινωνιακά κανάλια ανοίγει η Σελήνη με την Αφροδίτη σήμερα για εσάς και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και θέλετε να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Οικονομικά ζητήματα και θέματα αξιών κινητοποιούνται σήμερα και θέλετε να προβείτε σε αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν αυτούς τους τομείς.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Πολλά περνούν από το μυαλό σας αυτές τις ημέρες και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ταξινόμηση πληροφοριών. Πιθανοί φόβοι μπορεί να σας κρατήσουν λίγο Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Σελήνη και η Αφροδίτη επηρεάζει προσωπικά σας θέματα και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με εργασίες που θα σας επιβαρύνουν κυρίως ψυχικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Μέχρι το απόγευμα μπορείτε να ασχοληθείτε με εργασίες που τρέχουν ή να συνομιλήσετε με ανθρώπους στο κοινωνικό/εργασιακό σας περιβάλλον. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Θέλετε να κάνετε πράγματα και δύσκολο κάτι να σας σταματήσει σήμερα. Η μέρα είναι κατάλληλη για κάθε είδους επικοινωνία αρκεί να κρατήσετε τις ισορροπίες με ευέλικτο τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Ευέλικτα κινείστε σήμερα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και έχετε την εύνοια να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις της ημέρας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Έντονη δυναμική κινητοποιεί το πλανητικό σκηνικό και σήμερα βρισκόμενη/ος σε εγρήγορση για ότι μπορεί να σας προσφέρει την έξαψη και σας κινήσει το ενδιαφέρον. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια, να νιώσετε πως άλλοι ή οι καταστάσεις σας εμποδίζουν. Ακόμη και αν είναι αλήθεια, το σημαντικό είναι να δείτε τι μπορείτε να κάνετε στο σήμερα ώστε να πάρετε χαρά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η προσαρμοστικότητα είναι στο μενού της ημέρας και είναι σημαντικό να προχωρήσετε με αυτό το δεδομένο. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, με ότι και αν ασχοληθείτε, δώστε χώρο και χρόνο να εξελιχθούν τα πράγματα Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σας απασχολούν αυτές τις ημέρες ή να νιώθετε εγκλωβισμένη/ος λόγω των εξωτερικών καταστάσεων. Απόλυτα κατανοητό ωστόσο αυτές τις συγκεκριμένες ημέρες αυτό βιώνεται εντονότερο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ότι και αν προκύψει σήμερα, καλό θα ήταν να παραμείνετε εστιασμένη/ος στο πρόγραμμα σας. Το μόνο που μπορεί να το αλλάξει είναι η δική σας διάθεση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.