ΖΩΔΙΑ

«Το Φεγγάρι της Φράουλας»: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η τελευταία υπερπανσέληνος του χρόνου


The Jennettes

23 Ιουνίου 2021

«Το Φεγγάρι της Φράουλας»: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η τελευταία υπερπανσέληνος του χρόνου
Το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουνίου για μια ακόμη φορά το φεγγάρι θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και η πανσέληνος θα φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως.

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουνίου για μια ακόμη φορά το φεγγάρι θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και η πανσέληνος θα φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως.

Η συγκεκριμένη πανσέληνος ήταν παραδοσιακά γνωστή και ως «Φεγγάρι της Φράουλας» στους Ινδιάνους της Αμερικής, επειδή πέφτει σε μια εποχή που μαζεύονται οι ώριμες πια φράουλες.

Όπως κάθε Πανσέληνος, φέρνει πολλές αλλαγές και επιρροές για τα ζώδια!

Κριός

Για κάποιους από σας μπορεί να σημάνει και μια τεράστια αλλαγή στην επαγγελματική σας κατεύθυνση. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ταύρος

Βρίσκετε μια νέα φωνή και τρόπους έκφρασης που είναι πολύτιμοι και ενδυναμωτικοί. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο ταξίδι ή μελέτη για να καταναλώσει τις επιθυμίες σας. Μην ενδώσετε στην αρνητικότητα. Κρατήστε ψηλά το κεφάλι σας και κοιτάξτε μπροστά.

Δίδυμος

Η υπερπανσέληνος κοιτάζει ευνοϊκά τους τομείς χρημάτων σας. Η καριέρα σας έχει μια νέα αίσθηση αναζωογόνησης και δημιουργεί οράματα για το μέλλον. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους δικούς σας στόχους και τη δική σας πορεία ζωής και μην αναλώνεστε σε παιχνίδια άλλων.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα του ζωδίου σας με τον Αιγόκερω θα επηρεάσει τις σημαντικές σας σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Για κάποιους αυτή η Πανσέληνος μπορεί να είναι η αφορμή για να γιορτάσετε μια επαγγελματική σας επιτυχία, να κάνετε μια νέα συνεργασία ή συμφωνία, να επισημοποιήσετε μια σχέση

Λέων

Μπορεί να αισθάνεστε ανανεωμένοι, είτε σωματικά, είτε συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση, χρειάστηκε πολλή δουλειά και αυτή είναι η ώρα να αναγνωρίσετε τις προσπάθειές σας.

Παρθένος

Η πανσέληνος φωτίζει την περιοχή του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας, της ευχαρίστησης και της οικογένειας. Παίρνεις την ευχαρίστηση στα σοβαρά και είναι η κατάλληλη στιγμή να δουλέψεις σκληρά σε κάποιο καλλιτεχνικό ή παθιασμένο έργο, το οποίο τώρα «γεννιέται».

Ζυγός

Σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και ίσως ένα τοξικό περιβάλλον. Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε από τη μια μεριά στην άλλη το άγχος σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα.

Σκορπιός

Θα σας κάνει να ξεπεράσετε πιο εύκολα οποιοδήποτε εμπόδιο και να σχεδιάσετε πώς μπορείτε να ζείτε με λιγότερα. Θέλει υπομονή και να κάνετε ένα βήμα πίσω όσον αφορά τις φιλίες και τις σχέσεις σας. Πάρτε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεστε.

Τοξότης

Για εσάς αυτή η πανσέληνος είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ότι για τους υπόλοιπους. Θα είναι μία ιδανική στιγμή για να σταματήσετε να σκέφτεστε προηγούμενες αποτυχίες σε δουλειά και σχέσεις. Οτιδήποτε σας κρατούσε πίσω θα εξαφανιστεί αυθόρμητα και πιο εύκολα.

Αιγόκερως

Καιρός να κάνετε τις αποτιμήσεις σας για το προηγούμενο διάστημα και κυρίως για το τελευταίο εξάμηνο. Τι μάθατε μέχρι τώρα; Υπάρχει κάτι ίσως που μπορείτε να αλλάξετε για να λειτουργήσει καλύτερα; Μήπως μια σχέση ή μια συνεργασία δεν σας αξίζουν πλέον; Αν η απάντηση είναι ναι και κλείνει τώρα ένας κύκλος, δε χρειάζεται να στενοχωριέστε πολύ.

Υδροχόος

Το κλειδί για εσάς είναι να είστε συνδεδεμένοι με την συναισθηματική πλευρά σας, σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά. Αν μπορέσετε να κλείσετε πληγές του παρελθόντος θα μπορέσετε να βρεθείτε στο σωστό για εσάς μονοπάτι.

Ιχθύς

Αυτή η πανσέληνος είναι πολύ θετική για εσάς, αφού οποιεσδήποτε αναμνήσεις του παρελθόντος, πράγματα που έχετε μετανιώσει, ή λάθος κινήσεις των τελευταίων 6 μηνών θα ξεκινήσουν επιτέλους να παίρνουν μία πιο θετική στροφή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.