ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα αρχίσουν να σκέφτονται το διαζύγιο αυτόν τον μήνα


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2021

argument-bench-breakup-984949.jpg

Ο Νοέμβριος είναι περίεργος μήνας. Λίγο πριν τελειώσει η χρονιά, φέρνουμε στο νου μας τους στόχους που θέσαμε, τι καταφέραμε και τι όχι. Σκεφτόμαστε, επίσης, όλα αυτά που δε μας ικανοποιούν πια. 

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, θα δουν ότι ο γάμος τους δεν τους γεμίζει όσο άλλοτε. Η σχέση τους θα περάσει κρίση και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρουν να την ξεπεράσουν.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν είναι όσο παρορμητικοί πιστεύουν. Μάλιστα, υπεραναλύουν τις καταστάσεις, πριν πάρουν τις αποφάσεις τους. Από την αρχή του  μήνα θα συνειδητοποιήσουν ότι τα συναισθήματά τους δεν είναι αυτά που θα ήθελαν, ενώ θα νιώσουν την ανάγκη να απελευθερωθούν.

Παρθένος

Σε αντίθεση με τους Ταύρους, οι Παρθένοι θα ξεστομίσουν τη φράση «θέλω διαζύγιο» αυθόρμητα. Θα αναζητήσουν εμπειρίες που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε φαντάζονταν, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν πίσω τον χαμένο χρόνο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι ανήκουν σ’ ένα από τα ζώδια που θα δυσκολευτούν αρκετά αυτόν τον μήνα. Θα κάνουν σκέψεις χωρισμού, γνωρίζοντας πως βαθιά μέσα τους, δεν πίστευαν ότι ο γάμος τους θα κρατούσε για πάντα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.