ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα ερωτικά τους από σήμερα, 22 Νοεμβρίου


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2021

Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα ερωτικά τους από σήμερα, 22 Νοεμβρίου

Από σήμερα, 22 Νοεμβρίου, η τύχη θα χαμογελάσει στα παρακάτω τρία ζώδια. Η ερωτική τους ζωή θα βελτιωθεί, με τη σύνοδο Ήλιου και Ερμή στον Τοξότη.

Τι σημαίνει αυτό; Αν ανήκετε σε αυτά και υπάρχει κάποιος που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τον γνωρίσετε καλύτερα και να κάνετε την κίνησή σας. Τα άστρα είναι με το μέρος σας.

Κριός

Έχουμε κακά νέα για τους Κριούς. Γιατί εκείνοι είναι η ρίζα των ερωτικών τους προβλημάτων. Μόνοι τους μπαίνουν σε μπελάδες, υπεραναλύουν τις καταστάσεις, ταλαιπωρούνται.

Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι επιτέλους θα μιλήσουν ανοιχτά και θα μπορέσουν να δράσουν, να πλησιάσουν τους άλλους και να αφεθούν. Η προσπάθειά τους δε θα συναντήσει τοίχους.

Ταύρος

Οι Ταύροι μιλούν με τους άλλους – το θέμα είναι, πότε τους ακούν; Αν έχουν σχέση, ο σύντροφός τους θα τους αποδεχθεί και θα δείξει μία νέα, καλύτερη πλευρά του. Αν όχι, μάλλον θα αποκτήσουν. Αρκεί να κάνουν το πρώτο βήμα.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι παύουν (επιτέλους) να αστειεύονται. Θα αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και θα μιλήσουν ανοιχτά, θα κάνουν υποχωρήσεις και θα βρουν τη χρυσή τομή στη σχέση τους. Το κλειδί είναι η επικοινωνία – αν δεν κλειστούν στον εαυτό τους, το μέλλον θα είναι όμορφο και γεμάτο αγάπη.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.