ΖΩΔΙΑ

03/07: Κάντε στοχευμένες δράσεις – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


JTeam

2 Ιουλίου 2022

03/07: Κάντε στοχευμένες δράσεις – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα το μεσημέρι περνά στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργώντας ένα δημιουργικό τρίγωνο με τον Άρη. Τα συναισθήματα μπορούν να συντονιστούν με τις δράσεις μας και να παραχθεί δημιουργική ενέργεια προς αξιοποίηση. Σταθείτε σε αντικειμενικά υλοποιήσιμους στόχους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Άρης αποχωρίζετε το ζώδιό σας μεθαύριο μπαίνοντας σε «κενό πορείας» αυτή τη στιγμή, οπότε πρακτικά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις δράσεις σας σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα από τα οποία θα πάρετε χαρά θα είναι έντονη ωστόσο θα χρειαστεί να μετριάσετε κατά πολύ τον παρορμητισμό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η υπερβολή δεν είναι του γούστου σας ωστόσο θα μπορούσε σήμερα να λάβει χώρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αλλαγές και νέες ευκαιρίες δίνονται αυτή τη στιγμή ωστόσο θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για να κάνετε την όποια μετάβαση έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί, παίρνοντας ενέργεια και χρόνο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα λειτουργήσει ευεργετικά ειδικά αν έχετε μπει σε διλλήματα ή ψάχνετε να βρείτε μια λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης απέναντί σας σήμερα είναι ένας συνδυασμός ο οποίος θα μπορούσε να σας φέρει νέες ιδέες αν ζητάτε να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στον Καρκίνο συνδυαστικά με την Σελήνη στην Παρθένο και τον Άρη στον Κριό σήμερα πραγματικά μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες μπροστά σας και μέσω των εμπνεύσεών σας να έρθετε πιο κοντά στη λύση που ψάχνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε και αυτό που αντικειμενικά μπορείτε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας ταξιδέψει και οτιδήποτε μπορεί αντικειμενικά να αναπτυχθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε όσο πιο αργά μπορείτε και με ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά αν πρόκειται να ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.