ΖΩΔΙΑ

Οι πιο ευνοϊκές ημέρες του Ιουνίου για σχέσεις και έρωτα


JTeam

1 Ιουνίου 2023

Οι πιο ευνοϊκές ημέρες του Ιουνίου για σχέσεις και έρωτα
Πως θα κυλήσει ο επόμενος μήνας για τα ζώδια

Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ πλούσιος αστρολογικά μήνας. Έχουμε Πανσέληνο, σπάνιες όψεις, τρίγωνα, αλλά και είσοδο πλανητών σε ζώδια. Όλα αυτά σημαίνουν πως έρχονται αλλαγές, οι οποίες άλλοτε θα κάνουν την κατάσταση πιο εύκολη και ευχάριστη για εμάς- ενώ άλλοτε θα έρθουν να δώσουν ένταση και παρεξηγήσεις.

Σημασία, έχει να είμαστε προετοιμασμένοι και να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και ενώ βρισκόμαστε επίσημα στην εποχή των Διδύμων που κυριαρχεί η επικοινωνία, οι νέες γνωριμίες και το φλερτ, μη ξεχνάμε πως έχουμε και μια Αφροδίτη στον συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου.

Πως θα είναι ερωτικά λοιπόν, ο μήνας Ιούνιος;

  • 3 Ιουνίου: Ο πλανήτης του έρωτα και του ρομαντισμού, δηλαδή η Αφροδίτη που βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις σε ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, και όχι βιασύνες.
  • 4 Ιουνίου: Την επόμενη ημέρα ακριβώς σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Μια Πανσέληνος που έχει κυρίως να κάνει με την περιπέτεια, αλλά και τις νέες δραστηριότητες. Επίσης, οι κύριες όψεις της Πανσελήνου, είναι ένα τρίγωνο με τον Άρη που λειτουργεί δυναμικά και απογειώνει τη διάθεση μας (ερωτική και κοινωνική).
  • 17 Ιουνίου: Στη συνέχεια, πλησιάζοντας προς το τέλος του μήνα, ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα, μια τυχερή όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή για να αρπάξουμε τις ευκαιρίες και να διεκδικήσουμε όλα όσα επιθυμούμε στο συναισθηματικό και ερωτικό μας κομμάτι.
  • 18 Ιουνίου: Αυτή η ημερομηνία, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με την προσωπική τους ζωή, καθώς σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που τονίζει την επιθυμία μας να κάνουμε αλλαγές στην ζωή μας, ειδικά στις σχέσεις. Είναι η στιγμή να βελτιώσετε ότι σας κρατά πίσω, αλλά και να προχωρήσετε ουσιαστικά με το ταίρι σας, χωρίς προβλήματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS