ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (25/12 - 31/12)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

24 Δεκεμβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (25/12 - 31/12)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 25/12-31/12 για κάθε ζώδιο

Μια εβδομάδα με τύχη για κάποιους, αλλά και ασυνεννοησία και εκνευρισμό για άλλους. Έχουμε και μία πανσέληνο στις 27 Δεκεμβρίου, η οποία φέρνει σταθερότητα, εύνοια σε σημαντικούς τομείς ζωής για τα ζώδια νερού και γης του πρώτου δεκαημέρου. Η ομάδα που θα δυσκολευτεί αυτήν την εβδομάδα, είναι τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, γεννημένοι από 14 έως16 του μήνα.

Κριός

Μια εβδομάδα που έρχεται να σου χαρίσει εύνοια σε ό,τι ζητήματα υπήρχαν αναφορικά με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την καριέρα. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στα επαγγελματικά σου και, στις αρχές της εβδομάδας, οι κόποι σου αποζημιώνονται και οικονομικά. Αν ασχολείσαι με επενδύσεις, η 29 Δεκεμβρίου είναι μία καλή ημέρα για σένα για να δεις αύξηση κερδών

Ο τομέας στη ζωή σου που θα χρειαστεί πολλή προσοχή, είναι οτιδήποτε έχει σχέση με επαφή με το εξωτερικό είτε αυτό είναι ένα ταξίδι είτε είναι μια συναλλαγή η συμφωνία που αφορά κάποιον στο εξωτερικό. Παράλληλα, παρερμηνείες και λανθασμένες επικοινωνίες που μπορεί να υπάρξουν και σε νομικές υποθέσεις αλλά και στον τομέα σπουδών ή της εκπαίδευσης αν είσαι φοιτητής η φοιτήτρια. Κάποιο νέο εν μέσω κατάστασης «χαλασμένου τηλεφώνου» στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου ενδέχεται να ρίξει την ψυχολογία σου

Ταύρος

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου ζωή καλά κρατεί με νέα κοινά βήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή η εβδομάδα σου δίνει ευκαιρίες για να γνωρίσεις κάποιον η κάποια που θα έρθει εντυπωσιακά στη ζωή σου και θα θελήσει να σου φέρει μονιμότητα και σταθερότητα στον έρωτα. Οι ημέρες που ευνοούν πιο πολύ τα ερωτικά σου είναι ημέρα των Χριστουγέννων αλλά και οι 27 και 29 Δεκεμβρίου.

Η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα σε παροτρύνει να ταξιδέψεις να ασχοληθείς πετυχημένα με θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις.

Το κομμάτι που πρέπει να προσέξεις ιδιαιτέρα. Όμως. είναι τα έξοδά σου, καθώς εκεί μπορεί να υπάρχουν παρερμηνείες αλλά και προστριβές με φιλικά πρόσωπα. Σε άλλα νέα, προσπάθησε να μην έχεις οικονομικές συναλλαγές ιδιαίτερα με φίλους γιατί εκεί ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα και τον Άρη θα φέρουν εντάσεις και παρεξηγήσεις

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος αυτή σου επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για την αύξηση των εισοδημάτων σου και την εύκολη πλέον διαχείριση των εξόδων. Κάποιο νέο εισόδημα έρχεται να προστεθεί στο πορτοφόλι σου με σταθερό πλέον τρόπο.

Οι τομείς που πρέπει να προσέξεις αυτήν την εβδομάδα είναι οι επαφές σου με το σύντροφό. εάν είσαι παντρεμένος ή έχεις σοβαρή σχέση. αλλά και οι προστριβές παρερμηνείες και παρεξηγήσεις με προϊσταμένους στον τομέα της καριέρας. Σε αυτούς τους δύο τομείς θα εμπλακεί ο ανάδρομος Ερμής με δύσκολο τρόπο και θα φέρει έντονο εκνευρισμό ειδικότερα στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου

Δεν αποκλείεται τώρα κάποια πρώην σχέση να επανέλθει στο προσκήνιο, η οποία θα σου δώσει πολλές αλλά παράλληλα και ανέφικτες υποσχέσεις. Η μεγάλη τάση αυτών των γεγονότων είναι για σένα που έχεις γεννηθεί ειδικότερα στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καρκίνος

Ας ξεκινήσουμε από τα δύσκολα. Αυτή η εβδομάδα, και ιδιαίτερα στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου, προσφέρεται για να γίνεις μαλλιά κουβάρια με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου με παρανοήσεις παρεξηγήσεις και προστριβές. Παράλληλα φρόντισε και λίγο παραπάνω την υγεία σου, γιατί η υπερκόπωση είναι πολύ κοντά. Επίσης, sos, μην αρχίσεις και παίρνεις τα φάρμακα σαν καραμέλες χωρίς την έγκριση του γιατρού σου!

Στα πολύ ευχάριστα νέα τώρα, η ερωτική σου ζωή ουρλιάζει από χαρά καθώς είσαι το αντικείμενο πόθου νυν και πρώην ερωτικών σχέσεων. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις απίστευτη εύνοια για να γνωρίσεις κάποι@ που θα επαναφέρει δυναμικά τον έρωτα στη ζωή σου στις 25, 27 και 29 Δεκεμβρίου. Σε ιδιαίτερη ερωτική εύνοια θα βρεθούν οι Καρκίνοι του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου.

Λέων

Από τη μία, αυτήν την εβδομάδα βάζεις σε τάξη θέματα καριέρας που, με την εύνοια των άστρων, μπορείς να πετύχεις και μία προαγωγή η μία νέα εργασιακή πρόταση που τώρα μπορεί να υλοποιηθεί. Αυτές τις ημέρες τακτοποιούνται και θέματα σπιτιού πολύ ευχάριστα, με οικονομικά παρελθοντικά χρέη ή ζητήματα κληρονομικών τώρα να αποπληρώνονται. Με αυτά τα πεζά καθημερινά θέματα να φτιάχνουν, φτιάχνει πολύ και η ψυχολογία σου!

Στα δύσκολα τώρα βρίσκεται η ερωτική σου ζωή, μόνο αν είσαι ελεύθερος και έχουν επιστρέψει πρώην ημιτελείς ιστορίες από το παρελθόν! Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τα πρώην άτομα της ερωτικής ζωή σου και πιθανότατα να δεχτείς υποσχέσεις που φαντάζουν ονειρικές αλλά στην πραγματικότητα θα ακούσεις πολλά κεράσια και πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι

Αν είσαι γονιός πρόσεξε την σχέση σου με τα παιδιά στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου. Αν, παράλληλα, βρίσκεσαι σε εγκυμοσύνη δώσε παραπάνω προσοχή αυτές τις ημέρες.

Παρθένος

Αυτή εβδομάδα έχει δύο αναγνώσεις, ανάλογα με το relationship status σου. Η δεσμευμένοι και παντρεμένοι, πιθανότητα να αντιμετωπίσουν προβλήματα αναφορικά με την οικογένεια και το σπίτι σε σχέση με το ταίρι τους και αυτό να φέρει παρεξηγήσεις, διαμάχες και λανθασμένες εντυπώσεις. Τα θέματα συγκατοίκησης θα θιχτούν έντονα.

Αν, από την άλλη, είσαι αδέσμευτος, έχεις εντυπωσιακές ευκαιρίες για να γνωρίσεις κάποιον συναρπαστικό νέο έρωτα. Απλώς άνοιξε τα φτερά σου και αφέσου στις νέες γνωριμίες, ειδικότερα στις 25, 27 και 29 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου με κοινές δραστηριότητες.

Η Αφροδίτη, μπαίνοντας στον Τοξότη, θα σου φέρει την διάθεση να ασχοληθείς με την οικογένεια και το σπίτι δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις και μία ανακαίνιση στον χώρο σου.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα έχει ζητήματα καθημερινότητας για σένα, με λίγο πεζό χαρακτήρα και όχι πολύ ερωτικό ομολογουμένως, αλλά κερδίζεις νίκες επί των οικονομικών και επαγγελματικών σου. Η Πανσέληνος στις 27 Δεκεμβρίου και για 15 ημέρες, θα σου φέρει την αποζημίωση που επιζητάς καιρό τώρα στο κομμάτι της καριέρας και κάτι εντυπωσιακό έρχεται εδώ ως προαγωγή η θετική αλλαγή επαγγελματικής στέγης.

Ο τομέας που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα από 26 έως 30 του μήνα, είναι της επικοινωνίας καθώς εκεί μπορεί να παρερμηνευτεί ό,τι πεις και ό,τι σου πούνε. Παράλληλα, πρόσεξε και τις μετακινήσεις σου και το μεταφορικό όχημα γιατί μπορεί να παρουσιάσει βλάβες.

Στις 27 και 29 Δεκεμβρίου ευχάριστα νέα προκύπτουν αναφορικά με τα οικονομικά της οικογένειάς σου, ή ζητήματα οικονομικά που αφορούν το σπίτι. Δεν αποκλείεται τώρα να πουληθεί ένα οικογενειακό ακίνητο ή να έρθει προς όφελος σου κάτι κληρονομικό.

Σκορπιός

Αν θέλεις τώρα να επαναδιαπραγματευτείς μία συμφωνία ή ένα συμβόλαιο. μπορείς να το κάνεις πολύ πετυχημένα με όρους που θα σε συμφέρουν. Ας μην υπογράψεις ακόμα όμως -περίμενε μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου που θα γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής. Σε εύνοια βρίσκονται και θέματα σπουδών αλλά και ταξιδιών. Αν ταξιδεύεις, τώρα θα περάσεις υπέροχες στιγμές

Στα υπόλοιπα καλά νέα είναι και τα ερωτικά σου, καθώς αν είσαι αδέσμευτος προκύπτουνε πολλές ευκαιρίες για ένα νέο ρομαντικό έρωτα από 25 ως 28 Δεκεμβρίου. Αν είσαι δεσμευμένος όλα κυλάνε υπέροχα με την ανανέωση της σχέσης με το ταίρι σου.

Ο τομέας που πρέπει να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου, καθώς κάποια χρωστούμενα που περιμένεις ή που είχες δανείσει θα ταλαιπωρηθείς να τα λάβεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής βάζει το χεράκι του και προκαλεί ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις

Τοξότης

Αν και η λίμπιντό σου, από 27 Δεκεμβρίου και για 15 μέρες, βρίσκεται σε εξαιρετική διάθεση και φόρμα, ταυτόχρονα οι διελεύσεις δεν ευνοούν και πολύ και την ερωτική σου ζωή.

Διεκπεραιώνεις, όμως, άριστα οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εργασία αλλά και την οικογένεια ή το σπίτι. Πετυχαίνεις μία σπουδαία αύξηση μισθού που σε βοηθάει να κλείσεις τρύπες από χρέη και έξοδα κι αυτό ανακουφίζει σημαντικά την ψυχολογία σου ιδιαίτερα προς το τέλος εβδομάδας

Ο τομέας που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα με τον ανάδρομο Ερμή είναι στις επικοινωνίες σου, συναντήσεις και επαφές με τα οικογενειακά σου πρόσωπα, καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και εντάσεις. Ειδικότερα, αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο αυτό το διάστημα δέχεσαι κι εσύ την επιστροφή των πρώην ερωτικών σχέσεων στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Στις 25 ως τις 27 Δεκεμβρίου σε πιάνει μία έντονη εξωστρέφεια -και καλά κάνει, γιατί εκεί έξω, ειδικότερα αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις κάτι έντονα ερωτικό που θα σε συνεπάρει!

Η Πανσέληνος αυτή, ειδικότερα αν είσαι ωροσκόπος Αιγόκερως η Αιγόκερως του πρώτου δεκαημέρου, έχει βάλει στόχο να σε βάλει σε μια νέα ερωτική σχέση! Τα άστρα για 15 μέρες θα συνωμοτούν για να γίνεις ζευγάρι.

Πριν το αποφασίσεις αυτό, για δύο ημέρες πέφτεις σε μία βαθιά εσωστρέφεια -εκεί στις 27, 28 Δεκεμβρίου- για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να παρτάρεις πάλι από 29 και μετά, για NYE.

Αν είσαι Αιγόκερως του πρώτου δεκαημέρου ή του τρίτου τότε πραγματικά εκμεταλλεύσου αυτήν την εβδομάδα αναφορικά με τα ερωτικά σου. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου θα περάσεις υπέροχα στις 25 Δεκεμβρίου με έντονο το ρομάντζο αλλά και στις 29 Δεκεμβρίου όπου ένας νέος παθιασμένος έρωτας έρχεται στη ζωή σου

Υδροχόος

Κλείνει ο χρόνος και έχεις αποφασίσει να βάλεις τα επαγγελματικά σου όχι απλά σε τάξη αλλά και σε τροχιά εντυπωσιακής ανόδου και, ναι, τα καταφέρνεις παρόλες τις κακουχίες που έχεις υποστεί!

Δεn μας έχει συνηθίσει στο προφίλ του αδίστακτου καριερίστα Υδροχόου αλλά είσαι το ζώδιο της νόησής που αν βάλει κάτι σκοπό το καταφέρνει. Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται και έρχεται μια προαγωγή και αύξηση ή μια θετική αλλαγή που περίμενες καιρό! Η εργασιακή σου ρουτίνα αλλάζει προς το καλύτερο και σταθεροποιείται καθώς οι σχέσεις με τους συναδέλφους σιγά-σιγά μαλακώνουν και φτιάχνουν. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η ψυχολογία σου

Ο τομέας που πρέπει να προσέχεις αυτήν την εβδομάδα. είναι οι παρεξηγήσεις ή λάθος συνεννοήσεις και παρερμηνείες με τους φίλους σου. Καλό θα ήταν να μη δανειστείς ή μη δανείσεις σε φίλους αυτήν την εβδομάδα, γιατί αυτή θα είναι σίγουρη αιτία τσακωμού.

Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλά θετικά γεγονότα για σένα, Ιχθύ, ειδικά αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου.Θα ευνοηθείς έντονα στα ερωτικά σου τα Χριστούγεννα αλλά και στις 29 Δεκεμβρίου.

Αν από την άλλη, είσαι Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου, η 27η Δεκεμβρίου αφήνει πολλές υποσχέσεις για τις επόμενες 15 μέρες, καθώς τα άστρα δεσμεύονται να σου φέρουν έναν έρωτα με αίσθημα, σταθερότητα και προοπτική!

Αν, τώρα, ταξιδεύεις, θα έχεις υπέροχες στιγμές με διασκέδαση, ωραίες αναμνήσεις και stories στο instagram. Παράλληλα ευνοούνται και θέματα σπουδών αλλά και νομικών υποθέσεων.

Στα δύσκολα νέα, έχω να σου πω ότι θα υπάρχουν έντονες τάσεις για παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και εντάσεις στα επαγγελματικά σου. Ό,τι πεις ή ό,τι σου πουν μπορεί εύκολα να διαστρεβλωθεί και να παρουσιαστεί μία άλλη πραγματικότητα από αυτή που νομίζεις. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην πέσεις θύμα του Ποσειδώνα, ειδικότερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο.

Παράλληλα, πρόσεξε και την υγεία σου στις 29 Δεκεμβρίου ειδικότερα αν είσαι Ιχθύς γεννημένος κοντά στις 14-16 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.