ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (1/1-7/1)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

31 Δεκεμβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (1/1-7/1)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 1/1-7/1 για κάθε ζώδιο

Το αστρολογικό σκηνικό για το νέο έτος ξεκινά λίγο περίεργα και με ψυχρό κλίμα στα αισθηματικά, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να προσέξετε πάρα πολύ και τα οικονομικά σας, καθώς αν παίξετε τυχερά παιχνίδια πιθανότατα όχι μόνο ενδέχεται να στερηθείτε κέρδη, αλλά και να σας έρθει χασούρα. Προσοχή πολύ στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων θα πρέπει να δείξουν Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι αλλά και οι Τοξότες των πρώτων πέντε ημερών.

Κριός

Καθώς αυτή είναι μια εβδομάδα που το αστρολογικό σκηνικό δεν φέρεται πολύ γλυκά, εσείς θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ ειδικότερα στις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, κάποιο πτυχίο, επιμορφωτικά σεμινάρια αλλά και νομικές υποθέσεις. Εκεί, λοιπόν, μπορεί να υπάρχει μία διαφωνία ένα εμπόδιο και προστριβές αλλά και δύσκολα αποτελέσματα αναφορικά με μια ενδεχόμενη νομική σας υπόθεση που δεν θα είναι υπέρ σας.

Παράλληλα, αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό αυτό το διάστημα, δείξετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να έχετε ευτράπελα
Στις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας, η ψυχολογία σας θα κινείται σε περίεργους ρυθμούς με έντονη εσωστρέφεια και ίσως κάποιο νέο που θα μάθετε να σας ρίξει ψυχολογικά.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθουν και εντάσεις στο επίπεδο της καριέρας. Μπορεί να υπάρχουν τσακωμοί και έντονες διαφωνίες που θα εκφραστούν με τη μορφή παραπόνων

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα για κανέναν δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, εσάς όμως σας επηρεάζει στο κομμάτι που έχει να κάνει με τα έξοδα. Εδώ, λοιπόν, θα υπάρξουν αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις που θα μειώσουν το υπόλοιπο στον λογαριασμό σας.
Προσέξτε μην μπερδέψετε τα οικονομικά σας με το φιλικό σου περιβάλλον γιατί αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για την σχέση σας με τους φίλους σας.

Παράλληλα αν κάνετε κάποιο ταξίδι τώρα στο εξωτερικό προσέξτε το Σαββατοκύριακο 6 αλλά και 7 Ιανουαρίου καθώς μπορεί να υπάρχουν μπερδέματα και ευτράπελα. Αν αυτό το διάστημα σε απασχολεί κάποιο νομικό ζήτημα ίσως να προκύψει ένα αποτέλεσμα προς το τέλος εβδομάδας το οποίο δεν θα είναι αυτό που περιμένεις υπερ σου.

Δίδυμοι

Μια βδομάδα που πρέπει να δείξεις πάρα πολύ προσοχή, αγαπητέ Δίδυμε, γιατί ειδικότερα στις δύο πρώτες ημέρες του μήνα έρχονται προστριβές και νεύρα που μπορούν να καταλήξουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου αν είσαι σε σχέση. Δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή οι παντρεμένοι γιατί εδώ διακυβεύεται το ζήτημα του γάμου σας με έντονες διαφωνίες.

Προσοχή πρέπει να δείξεις και στις επαγγελματικές σου σχέσεις γιατί αν μια διαφωνία αφήσεις να εξελιχθεί έντονα, μπορεί να σε φέρει και εκτός εργασιακού περιβάλλοντος και μετά να ψάχνεις στις αγγελίες για άλλη εργασιακή στέγη.

Παράλληλα, από τις 4 Ιανουαρίου, ο Άρης σου κάνει ένα υπέροχο δώρο και σου ανεβάζει υπέρμετρα την ερωτική διάθεση και τη λίμπιντο με σπουδαίες ερωτικές επιδόσεις.

Καρκίνος

Η αλήθεια είναι, αγαπητέ Καρκίνε, ότι έχεις κουραστεί λίγο παραπάνω τον τελευταίο καιρό και αυτό βγαίνει προς τα έξω με την κόπωση που νιώθεις οπότε πρέπει να φροντίσεις λίγο παραπάνω το σώμα σου και να ξεκουράζεσαι. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να κάνεις κι ένα check-up παραπάνω και να φροντίσεις τον ναό της ψυχής σου.

Αν αυτό το διάστημα βρίσκεσαι στο εξωτερικό, δεν μπορώ να αποκλείσω τυχόν ευτράπελα και μικροαναποδιές.

Προς το τέλος εβδομάδας δεν αποκλείεται να ακούσεις και παράπονα από την ερωτική σου σχέση ή τον προισταμένο σου στη δουλειά. Πιθανότατα εδώ να βγούνε θέματα που κρυβόντουσαν κάτω από το χαλί και να συζητηθούν με λίγο έντονο τρόπο και στους δύο αυτούς τομείς στη ζωή σου.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά λίγο περίεργα, καθώς τις δύο πρώτες μέρες, 1 και 2 Ιανουαρίου πιάνει λίγο «χειμώνας» στα ερωτικά σου και κάποιες παρεξηγήσεις ή διαφωνίες μπορεί να φέρουνε από εντάσεις έως και οριστική απομάκρυνση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ μειωμένη.

Στα υπόλοιπα νέα, αν είσαι γονιός, θα έχεις αρκετά έξοδα που αφορούν το παιδί και αυτό θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού
Από 4 Ιανουαρίου ως το τέλος του μήνα θα έχεις μεγαλύτερη ένταση και τρέξιμο στην καθημερινότητα σου και αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην φροντίδα της υγείας σου. Η κόπωση μπορεί να φέρει χαμηλό ανοσοποιητικό, κάτι που θα το νιώσεις έντονα, ειδικότερα το Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Ναι, αυτή δεν είναι η καλύτερη εβδομάδα γενικώς, παρόλο που είναι και Πρωτοχρονιά. Ειδικότερα αν είσαι Παρθένος των πρώτων πέντε ημερών να προσέξεις πάρα πολύ τις συγκρούσεις με το ταίρι σου καθώς ένας τσακωμός και μία ένταση μπορεί να φέρει μέχρι και την οριστική ρήξη στη σχέση. Δεν αποκλείεται τώρα αν συγκατοικείς να τεθούν διαφωνίες σε θέματα σπιτιού και διαχείρισης των νοικοκυριών.

Αν είσαι ελεύθερος χωρίς σχέση, πρόσεξε τις ερωτικές ιστορίες που σε περιβάλλουν τον τελευταίο καιρό ειδικότερα το Σαββατοκύριακο γιατί εκεί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ένα ψυχρό κλίμα.

Αν είσαι γονιός φρόντισε λίγο παραπάνω τις σχέσεις με το παιδί σου γιατί μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Ζυγός

Έχουν υπάρξει και καλύτερες ημέρες και αυτή δεν είναι καλύτερη εβδομάδα για αρχή του χρόνου θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη δέχεται αυξημένες πιέσεις από τον Κρόνο και αυτό φέρνει αναποδιές στην καθημερινότητα σου καθώς και στις μετακινήσεις σου. Πρόσεξε πάρα πολύ το μεταφορικό σου όχημα και την οδήγηση σου ειδικότερα τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας. Μπορεί να αισθάνεσαι επίσης παραπάνω κόπωση αυτό το διάστημα φρόντισε παραπάνω την υγεία σου.

Το Σαββατοκύριακο η σχέση σου η ερωτική θα περάσει αναταράξεις με βασική θεματολογία την διαχείριση του σπιτιού και τη συγκατοίκηση. Αν είσαι ελεύθερος Ζυγός, ίσως να σε απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας με δύσκολο τρόπο.

Σκορπιός

Έχεις δει και καλύτερες Πρωτοχρονιές, είμαι απολύτως σίγουρη γι’ αυτό, όμως δώσε λίγο παραπάνω προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές και ιδιαίτερα αυτές που μπορεί να αφορούν το θέμα παιδί αν είσαι γονιός. Ίσως να υπάρξουν αυξημένα έξοδα στις δραστηριότητες του παιδιού σου.

Αν είσαι ελεύθερος, δώσε λίγο παραπάνω βάση στις ερωτικές σου ιστορίες γιατί μπορεί να περάσουν ένα ψυχρό κλίμα ειδικότερα μέχρι την Τετάρτη.

Στα υπόλοιπα νέα το Σαββατοκύριακο οι μετακινήσεις σου θα έχουνε κάποια εμπόδια οπότε πρόσεξε το μεταφορικό σου όχημα και την οδήγηση σου. Καλό θα ήταν επίσης να ξεκουράζεσαι λίγο παραπάνω γιατί η κόπωση των τελευταίων ημερών έχει αρχίσει και σε ενοχλεί.

Τοξότης

Έχουν υπάρξει και καλύτερα εβδομάδες και αυτή ομολογουμένως θα έπρεπε να ήτανε καλύτερη για σένα λόγω και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και γιατί το κλίμα θα έπρεπε να είναι πιο εορταστικό. Αυτή την εβδομάδα ειδκότερα οι Δευτέρα και Τρίτη μυρίζουν μπαρούτι στις οικογενειακές σου σχέσεις καθώς μπορεί να σε απασχολήσει ένα οικογενειακό ζήτημα και να δημιουργήσουν καυγάδες. Δεν αποκλείεται να μπει στην ατζέντα σου και ένα ζήτημα ως προς το σπίτι ως οίκημα ή να χρειαστεί να κάνεις μία μετακόμιση.

Το Σαββατοκύριακο θα περάσουμε από αναταράξεις οι ερωτικές σου σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σου. Σου προτείνω να μην ανακατέψεις οικονομικές συναλλαγές με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά γιατί θα βγεις ζημιωμένος και η σχέση θα χαλάσει.

Αιγόκερως

Ναι έχουν υπάρξει και καλύτερες ημέρες και ειδικότερα για πρωτοχρονιάτικη εβδομάδα που όντως δεν την λες και την καλύτερη. Σε έχουνε πιάσει οι κλειστές σου και με όποιο άτομο επικοινωνήσεις μπορεί και να τσακωθείς και να καταλήξεις σε μία απομάκρυνση ειδικότερα τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας. Παράλληλα προσέχε αρκετά και την οδήγηση σου και τις μετακινήσεις σου

Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας που τα είχες τόσο καιρό κρυμμένα κάτω από το χαλάκι. Τώρα, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να βρεις λύσεις, είτε αυτό μπορεί να αφορά το σπίτι ως οίκημα είτε να αφορά ζητήματα συγγενικών σου ατόμων.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα για τις φιλικές σου σχέσεις οι οποίες μπορεί να φτάσουν μέχρι σημείου παρεξήγησης για οικονομικά ζητήματα. Γενικώς πρόσεξε και τα οικονομικά σου γιατί τα ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε πετάξουν εκτός προϋπολογισμού

Το Σαββατοκύριακο θα έχεις λίγο βαριά ψυχολογία και θα θέλεις να είσαι μόνος με μία ιδιαίτερη εσωστρέφεια. Κάτι το οποίο μπορεί να μάθεις ως πληροφορία από τρίτους που εμπιστεύεσαι δεν αποκλείεται να σου ρίξει τη διάθεση. Γενικώς τα κέφια σου δεν θα είναι πολύ καλά το Σαββατοκύριακο και με όποιον μιλήσεις μπορείς άνετα να διαφωνήσεις αλλά και να ψυχρανθείς. Τώρα είναι ένα καλό διάστημα να μείνεις λίγο μόνος και να σκεφτείς τι είναι τοξικό στη ζωή σου καθώς επίσης και τι σε ενοχλεί στο εργασιακό σου περιβάλλον για να το αλλάξεις

Ιχθύες

Αστρολογικά, έχουμε δει και καλύτερες ημέρες αναφορικά με πρωτοχρονιές και αυτή η εβδομάδα έρχεται να σου ταράξει τα νερά στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ρίξεις με τους ανώτερους σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους σε χαμηλά επίπεδα, γιατί αν διαφωνείς, οι εξελίξεις μπορεί να φέρουν και επαγγελματικές μόνιμες ρήξεις

Προς το τέλος της εβδομάδας, καλό είναι να μην μπερδέψεις οικονομική θεματολογία με το φιλικό σου περιβάλλον γιατί ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι πολύ έντονος. Παρόλο που σε έχει πιάσει μια αυξημένη κοινωνικότητα και θα συνεχιστεί για τον υπόλοιπο Ιανουάριο δώσε λίγο παραπάνω προσοχή στις 6 Ιανουαρίου σε σχέση με τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.