ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Παρθένου


ζαρΑτούΣΤΡΑ

22 Αυγούστου 2024

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Παρθένου
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει το ζώδιο του μήνα και μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον Παρθένο

Σίγουρα έχεις γνωρίσει κάποιον Παρθένο που τον εμπιστεύεσαι σε συμβουλές και τον θεωρείς σοφό, και είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει ως μέντορας. Το ζώδιο της Παρθένου έχει βαθιά την αίσθηση και το καθήκον της υπηρεσίας, αλλά και της ανάλυσης. Έχει έντονη, βέβαια, τη τάση της κριτικής με τολμηρή ειλικρίνεια, αλλά και αυτοκριτικής, κάτι που μπορεί πολλές φορές να γίνει λίγο δυσάρεστο στα άτομα του περιβάλλοντος του. Αλλά να ξέρεις ότι είναι σχεδόν απαγορευτικό να ακούσεις ψεύτικες κολακείες από το ζώδιο αυτό. Ειδικότερα αν έχεις ερωτική σχέση με Παρθένο γνωρίζεις καλά πως γίνονται συχνά παρατηρητικοί, πολύ επικριτικοί, καυστικοί και ιδιαίτερα σε λεπτομέρειες στην κοινή ζωή. Ναι, δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και βάζουν όρια στην κοινή ζωή με αυστηρότητα. Από την άλλη, επειδή είναι όμως ένα πολύπλοκο ζώδιο, προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και ερωτική πίστη στην σχέση!

Οι Παρθένοι δεν αγαπούν το ρίσκο και τις παρορμητικές κινήσεις και κάθε τους κίνηση ή αλλαγή έχει από πριν μια προσχεδιασμένη στρατηγική και οργάνωση με αρκετό σκεπτικισμό. Κάποιες φορές το εύστροφο μυαλό τους και η υψηλή τους νόηση, τούς φέρνει σε τάσεις απομόνωσης καθώς νιώθουν ότι κανείς δεν μπορεί να τους καταλάβει. Είναι διανοούμενοι, με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και πολλές ευαισθησίες. Ως μεταβλητό ζώδιο έχουνε και ευμετάβλητη διάθεση και τη στιγμή που τους βλέπεις χαρούμενους και αισιόδοξους, μπορούν μετά να περάσουν στην σκοτεινή αντίπερα όχθη, σε ψυχολογικό επίπεδο. Από την άλλη μπορεί να φαίνονται μετριοπαθείς και συντηρητικοί, ιδιαίτερα όταν βρεθούν σε περιβάλλον που δεν τους είναι οικείο, αλλά διακρίνονται για το υπέροχο χιούμορ και την ετοιμολογία τους.

Το ζώδιο της Παρθένου συμβολίζει την υπηρεσία, την ικανότητα δηλαδή να εξυπηρετεί με επιτυχία τους άλλους και να προσφέρει κοινωνικό έργο μέσα από την εργασία του ή τον εθελοντισμό του. Παράλληλα ο Παρθένος είναι στενά συνδεδεμένος και με τον τομέα της υγείας, γι’ αυτό πολλές φορές μπορεί να τους δεις να είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί με την καθαριότητα και την σωματική υγιεινή.

Οι Παρθένοι έχουν ένα χαρακτηριστικό λόγω του κυβερνήτη τους, τον Ερμή, να ξεγελούν το χρόνο και να μοιάζουν νεότεροι στην ηλικία, καθώς επίσης να σφύζουν από ζωντάνια, κάτι που φαίνεται και στην εμφάνισή τους.

Αν στη ζωή σου θέλεις ένα δίκαιο κριτή και πιστό σύντροφο που ξέρεις ότι θα σου πει πάντα την αλήθεια και θα είναι πάντα εκεί για σένα, τότε πορεύσου με έναν Παρθένο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.