Made to Measure: Η συλλογή του Χάρη Ντάβλα με τον οίκο VARDAS συνδυάζει το American preppy με την ιταλική φινέτσα


24 Οκτωβρίου 2019

Made to Measure: Η συλλογή του Χάρη Ντάβλα με τον οίκο VARDAS συνδυάζει το American preppy με την ιταλική φινέτσα

Αν υπάρχει ένα όνομα που έχει ταυτιστεί με την ανδρική κομψότητα, τότε αυτό είναι σίγουρα του μοναδικού Χάρη Ντάβλα.

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2019 στο κατάστημα VARDAS στην οδό Αμερικής 15 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Made to Measure, της συλλογής του Χάρη Ντάβλα σε συνεργασία με τον οίκο VARDAS για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/2020.
 
Η ιδιαίτερη χημεία του οίκου VARDAS με τον επιτυχημένο PR manager, ο οποίος αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, αναδεικνύοντας τα πολλά πρόσωπα της ανδρικής μόδας τόσο μέσα από το site του iniconswetrust.com όσο και μέσα από τις καθημερινές του εμφανίσεις, οδήγησε στη δημιουργία μίας Made to Measure συλλογής με χαρακτηριστικά κομμάτια όπως δίκουμπα και σταυρωτά κοστούμια, casual σακάκια και blazers. Η αίσθηση made to measure μεταφέρεται ιδανικά μέσα από ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως μονογράμματα, κουμπιά και ρεβέρ, αλλά και μοναδικές fitted γραμμές.
 

Οι λάτρεις του οίκου VARDAS, φίλοι και συνεργάτες του Χάρη Ντάβλα, καθώς και πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, έδωσαν το παρόν και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα κομμάτια αυτής της πρώτης συλλογής και να παραγγείλουν τη δική τους made to measure δημιουργία. Όλοι ξεχώρισαν την ιδιαίτερη προσοχή που έχει δοθεί στην επιλογή των υφασμάτων και στη χρωματική παλέτα της συλλογής, που είναι εμπνευσμένη από το American preppy look, σε συνδυασμό με τη μοναδική ιταλική φινέτσα.

jenny.gr


 
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά cocktails από το No.1 Single Malt Scotch Whisky στον κόσμο, το Glenfiddich. Κάθε γουλιά Glenfiddich εξακολουθεί να ενσαρκώνει την εμμονή στην ποιότητα και την αυθεντικότητα και να συναρπάζει όσους αγαπούν την τελειότητα χωρίς συμβιβασμούς. Τις επιλογές της μουσικής καθώς και την παραγωγή του event ανέλαβε ο DJ John John και η εταιρεία παραγωγής White Ball.

Δείτε τις φωτογραφίες από το event