Carbon peeling: H τεχνική που κάνει το πρόσωπο να λάμπει και να εκπέμπει φρεσκάδα


13 Μαρτίου 2021

Carbon peeling: H τεχνική που κάνει το πρόσωπο να λάμπει και να εκπέμπει φρεσκάδα

Η φροντίδα στον εαυτό μας είναι τρόπος ζωής. Μπορεί η εποχή του κορωνοϊού που διανύουμε να άλλαξε τις προτεραιότητες της καθημερινότητάς μας, αλλά αν κάτι πρέπει να παραμένει ακλόνητο και σταθερό στον χρόνο είναι η επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες μας και η προσπάθεια να τις καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πρόσωπό μας δεν είναι μόνο καθρέπτης των συναισθημάτων μας. Αντανακλά το πώς συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας συνολικά: πόσες ώρες κοιμόμαστε, πόσο νερό πίνουμε, πώς τρεφόμαστε, τι προϊόντα χρησιμοποιούμε.

Στην Covid-19 εποχή, η προστατευτική μάσκα έγινε ένα αξεσουάρ προστασίας που δεν αποχωριζόμαστε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το πρόσωπο, όμως, χρειάζεται κι αυτό την ανάσα του. Ένα χέρι που θα το κάνει να νιώσει καλά, θα το ξεκουράσει και θα το αναζωογονήσει.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθετε για μια τεχνική που θα κάνει το πρόσωπό σας να ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα. 

Το όνομά της «Carbon Peeling».

jenny.gr

To Carbon Peeling περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης μάσκας υγρού άνθρακα με φυτικά εκχυλίσματα και ορυκτά ή ηφαιστειογενούς προέλευσης συστατικά και εφαρμογή λέιζερ στην περιοχή του προσώπου. 

Τα οφέλη του Carbon Peeling στο δέρμα σας, μοναδικά. Οι γυναίκες που το επιλέγουν αυτά τα χρόνια, ορκίζονται στην αποτελεσματικότητά του.  

Βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και των μαύρων στιγμάτων από την επιφάνεια του δέρματος, ενώ παράλληλα, αυξάνει την λάμψη του αφήνοντάς το βελούδινο. Προσφέρει ένα πλούσιο detox στην επιδερμίδα, διεγείρει τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την ακμή και τους διεσταλμένους πόρους και ρυθμίζει την λιπαρότητα.

Θα πρέπει να σημειώσω ότι 2 έως 6 θεραπείες (που θα απέχει η μία από την άλλη 2 έως 3 εβδομάδες ώστε να επιτραπεί η αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης) μπορούν να χαρίσουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας –σε συνάρτηση πάντα με τον τύπο και την ποιότητα της επιδερμίδας σας.

jenny.gr

Είναι η κατάλληλη στιγμή να χαρίσετε ένα μεγάλο δώρο στο πρόσωπό σας ενόψει της άνοιξης. 

Όποιες κι αν είναι οι τρέχουσες συνθήκες, εμείς θα την υποδεχτούμε με τον πιο ενθουσιώδη τρόπο και θα χαρίσουμε στον εαυτό μας την ανανέωση που χρειάζεται.

Δώστε στο πρόσωπό σας την ευκαιρία να κάνει ένα restart και να ανασάνει. Το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! 

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της!

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
https://stavroulagiannouli.gr/