28/3: Πανσέληνος στον Άξονα Ζυγού/Κριού - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Μαρτίου 2021

28/3: Πανσέληνος στον Άξονα Ζυγού/Κριού - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Τα ζώδια της ημέρας

Να κάνουμε προσπάθεια να ισορροπήσουμε αντίρροπες ενέργειες ζητά η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού/Κριού απόψε το βράδυ, φέρνοντας στην επιφάνεια σχέσεις και συνεργασίες. Η θετική της σχέση με Άρη και Κρόνο μας δίνει τα κλειδιά και την εύνοια να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση αφήνοντας στην άκρη υπερεγωτικές δράσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με θάρρος και ενέργεια σας γεμίζει η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ένα καθημερινό θέμα φέρνει η σημερινή Πανσέληνος στο προσκήνιο ζητώντας να βρείτε την καλύτερη πιθανή λύση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος “αναβαθμίζει” όνειρα και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αντιφατικές πλευρές δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, να “εκθέσετε” τον εαυτό σας με ομορφιά και χάρη ζητά η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζοντας τον τομέα της επικοινωνίας με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η σημερινή Πανσέληνος κινητοποιεί οικονομικά θέματα ή κάτι που σχετίζεται με την αυτοεκτίμησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, να προχωρήσετε με τόλμη τα σχέδιά σας ζητά η Πανσέληνος στον άξονά σας ανεξάρτητα τις προκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη για τελειότητα στα σχέδιά σας κινητοποιείται ιδιαίτερα με την σημερινή Πανσέληνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η χαρά είναι μια προσωπική υπόθεση και η σημερινή Πανσέληνος σας ζητά και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, την ενδυνάμωση σας από διαφορετικούς ή εναλλακτικούς τρόπους ζητά η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να εστιάσετε σε ζητήματα τα οποία χρειάζονται μεθοδικότητα για να είναι περισσότερο αποτελεσματικές στο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να κάνετε καλύτερη αξιολόγηση των αναγκών σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.