ΣΤΙΛ

Floral, διαμάντια και coolness: Δεν έχετε δει πιο φρέσκο και στιλάτο πολιτικό γάμο


The Jennettes

18 Αυγούστου 2021

Floral, διαμάντια και coolness: Δεν έχετε δει πιο φρέσκο και στιλάτο πολιτικό γάμο
Δεν έχετε δει πιο φρέσκο και στιλάτο πολιτικό γάμο

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο αντί για θρησκευτικό και το challenge παραμένει το ίδιο σχετικά με το outfit που θα επιλέξει το ζευγάρι.

Οι εποχές αλλάζουν και οι κλασικές επιλογές μπορεί να είναι μία καλή λύση αλλά τι θα λέγατε να δείτε τον πολιτικό γάμο ως μία ευκαιρία για να δημιουργήσετε τον πιο stylish combo με το έτερον σας ήμισυ;

Μπορεί το outfit σε έναν πολιτικό γάμο να είναι λιγότερο επίσημο αλλά και πάλι θα πρέπει να είναι προσεγμένο και κατάλληλο για την περίσταση.

Άλλωστε αυτό που αναζητάτε στην ουσία είναι ένα outfit που να είναι μεν απλό αλλά να είναι και ξεχωριστό και να κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή για το ζευγάρι. Εξάλλου, είναι η μέρα του γάμου σας! 

Εμείς σας έχουμε μια πρόταση που είμαστε σίγουροι ότι θα αντλήσετε έμπνευση ιδιαίτερα αν σας αρέσει να τολμάτε! Ένα ζευγάρι μοντέλων αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο και όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram έκαναν τις πιο stylish επιλογές. 

jenny.gr

Πρόκειται για την Lindsay Vrckonnik η οποία επέλεξε ένα κοντό floral φόρεμα με μακριά μανίκια σε κόκκινη απόχρωση και το συνδύασε με πράσινες γόβες.

jenny.gr

Αυτό όμως που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις ήταν το εντυπωσιακό hair accessory που είχε στα μαλλιά της ενώ η τσάντα που κρατούσε σε σχήμα καρδιάς ήταν ό,τι πιο cute έχουμε δει σε γάμο. 

jenny.gr

Εσείς θα τολμούσατε μια τέτοια εμφάνιση;

Δείτε ακόμη:

Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους

Πηγή φωτογραφιών: linmick

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.