REAL LIFE TRUE STORIES

Γεννημένοι τον Νοέμβριο; Υπάρχουν 4 καλά και ένα πολύ, πολύ κακό που σας χαρακτηρίζει


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2021

Γεννημένοι τον Νοέμβριο; Υπάρχουν 4 καλά και ένα πολύ, πολύ κακό που σας χαρακτηρίζει

Εάν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, οι επιστήμονες καταλήγουν πως έχετε μερικά πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, από τα οποία ξεπροβάλλει μεταξύ άλλων, μια αθέατη και πολύ σκοτεινή σας πλευρά. 

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα θετικά! Όσοι έχετε γεννηθεί αυτή την εποχή:

Έχετε εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις

Τα παιδιά ηλικίας 10- 16 ετών, σύμφωνα με μελέτη, τα πάνε πολύ καλά με τα αθλήματα σε σχέση με τους συνομηλίκους τους. Οι ερευνητές εξέτασαν 8.550 αγόρια και κορίτσια από το Ηνωμένο Βασίλειο και διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που είναι γεννημένα τον Νοέμβριο, είχαν εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι οι μητέρες τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είχαν αυξημένα επίπεδα βιταμίνης D.

Ζείτε περισσότερο

Δεν χρειάζεται να μετακομίσετε στην Ικαρία αφού οι επιστήμονες θεωρούν πως το μυστικό της μακροζωίας κρύβεται στη φύση σας. Εάν έχετε γεννηθεί αυτόν τον μήνα, είναι πολύ πιθανό με βάση έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 400.000 άτομα, να φτάσετε τα 100! Μάλιστα, οι επιστήμονες επανέλαβαν την έρευνα παραπάνω από μία φορά, οπότε μπορείτε να αρχίσετε να πιστεύετε ότι ίσως μπείτε στο ρεκόρ Γκίνες για τα χρόνια που θα ζήσετε!

Ετοιμαστείτε να γίνετε CEO

Εάν έχετε γεννηθεί Νοέμβριο, είναι πολύ πιθανό να εξελιχθείτε σε μια ισχυρή ηγετική προσωπικότητα και να γίνετε CEO. Για την ακρίβεια, όπως έχει διαπιστωθεί από έρευνες, το 1/3 των CEOS έχει γεννηθεί Νοέμβριο, Μάρτιο ή Απρίλιο. 

Πιθανότατα δεν θα εμφανίσετε ποτέ κατάθλιψη

Ναι, μπορεί να μην μπορούμε ούτε θεωρητικά να εξηγήσουμε πολλές φορές τι σημαίνει ευτυχία αλλά όσοι έχουν γεννηθεί τον εντέκατο μήνα του χρόνου, βρίσκονται πολύ πιο κοντά στην ευτυχία σε σχέση με τους υπόλοιπους, και έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη με βάση έρευνα που διενεργήθηκε σε 60.000 συμμετέχοντες. Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο PLOS One, εξέτασε πώς ο μήνας γέννησης μπορεί να επηρεάσει την εκδήλωση ψυχικών ασθενειών, όπως η σχιζοφρένεια και η διπολική διαταραχή, και ο Νοέμβριος συγκέντρωνε τις μικρότερες πιθανότητες εμφάνισης. 

Έχετε προδιάθεση να γίνετε... serial killer

O Ted Bundy είχε γεννηθεί τον Νοέμβριο οπότε δεν πρέπει να σας προκαλεί έπληξη το γεγονός πως υπάρχει έντονη προδιάθεση να γίνεται ένας κατά συρροήν δολοφόνος. Εντάξει, μπορεί να μην γίνετε, αλλά θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τον θυμό σας και να συγκρατείτε κάθε φορά που μια κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.