Tι δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό σας τραπέζι!


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2021

Tι δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό σας τραπέζι!
Όλοι ονειρευόμαστε το γιορτινό μας τραπέζι. Ένα στολισμένο τραπέζι με ποικιλία που θα εκπλήξει όλους τους καλεσμένους!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου, όπως λέει και το τραγούδι, τα πάντα γύρω μας μεταμορφώνονται και γίνονται γιορτινά! Οι στολισμένες βιτρίνες, τα παιδιά που λένε τα κάλαντα, τα χαμογελαστά πρόσωπα και φυσικά τα σπιτικά τραπέζια, μας μεταδίδουν μοναδική διάθεση!
Ποια είναι όμως η συνταγή για το ιδανικό γιορτινό τραπέζι; Αρχικά θα πρέπει να έχει τον κατάλληλο στολισμό, γιρλάντες, κόκκινα στολίδια, κεριά, όλα αυτά που προσδίνουν μια γιορτινή διάθεση σε κάθε τραπέζι. Δεύτερο συστατικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι η καλή παρέα! Θες οικογένεια; Θες φίλους; Θες συνδυασμό; Η μόνη προϋπόθεση είναι να καλέσεις άτομα χαμογελαστά και ζεστά! Έπειτα θα χρειαστεί να διαλέξεις και το κατάλληλο κρασί, το οποίο όλοι θα απολαύσουν, ανταλλάσσοντας ευχές!

Βέβαια, το βασικότερο για ένα γιορτινό τραπέζι είναι το φαγητό! Φυσικά πρωταγωνιστής θα είναι η γαλοπούλα, για την οποία μπορείς να βρεις πολλές συνταγές και να υιοθετήσεις αυτή που σου ταιριάζει. Επειδή η γαλοπούλα θέλει αρκετή ώρα και προετοιμασία δεν θες να αφιερώσεις πολύ χρόνο στα συνοδευτικά και εδώ σου έχουμε τη λύση! Η Paliria διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία σε αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις, αφού από το 1957 μαγειρεύει για εμάς ποιοτικά και νόστιμα γεύματα.

Jenny.Gr

Η Paliria έχει κυκλοφορήσει ντολμαδάκια σε 3 διαφορετικές γεύσεις, κλασικά, πικάντικα και με κινόα, και έτσι μπορείς να ευχαριστήσεις όλους τους καλεσμένους σου, τους πιο παραδοσιακούς, τους πιο γκουρμέ αλλά και τους vegan, χωρίς καθόλου κόπο, κούραση ή προετοιμασία! Μπορείς ακόμα να πρωτοτυπήσεις εμπλουτίζοντας το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πολύ ιδιαίτερες συνταγές τις οποίες μπορείς να ανακαλύψεις στο site της Paliria. Μπορείς να σερβίρεις τα γεύματα Paliria σε χριστουγεννιάτικα σερβίτσια και αν θες μπορείς να προσθέσεις τις δικές σου προσωπικές πινελιές.

Jenny.Gr

Last but not least το γλυκό! Κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που σέβεται τον εαυτό του περιλαμβάνει ποικιλία γλυκών. Κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αγοραστά ή σπιτικά δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι γευστικά. Χαρακτηριστικό Χριστουγεννιάτικο γλυκό είναι και το ιταλικό Panettone, ενώ αν θες να ακολουθήσεις πιο παραδοσιακά μονοπάτια ο κορμός είναι μια καλή, εύκολη και νόστιμη επιλογή.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ήδη άρχισε, για αυτό προετοιμάσου καλά και μη ξεχνάς τον σύμμαχό σου την Paliria.

Καλές γιορτές!