Τα Coca-Cola Magic Tables έρχονται και θα σας συναρπάσουν!


JTeam

10 Μαΐου 2022

Τα Coca-Cola Magic Tables έρχονται και θα σας συναρπάσουν!
Από τις 10- 22 Μαΐου ανακαλύψτε τα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα!

Φέτος, η Coca-Cola συστήνει σε όλους τα Coca-Cola MagicTables και θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε χρόνο να επικοινωνούμε με την οικογένειά μας, τους φίλους και τους αγαπημένους μας. Με ένα μοναδικό σκηνικό μαγικού τραπεζιού και πολλές εκπλήξεις, η Coca-Cola θα ταξιδέψει στις τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και μας προσκαλεί να τα ανακαλύψουμε!

Σε μια ρουτίνα που σπάνια αφήνει χρόνο σε όλους να έρθουν κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η Coca-Cola έρχεται να υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται χρόνος, προγραμματισμός και μεγάλη προετοιμασία για να βρεθούν όλοι με τους αγαπημένους τους. Δεν χρειάζεται καν κανονικό τραπέζι.

Έτσι, η Coca-Cola συστήνει την ενέργεια «Magic Tables» και μας προτρέπει να… θυμηθούμε ότι «όταν τρώμε μαζί, όλα είναι μαγικά»! Το πάτωμα του καθιστικού, όπου μαζεύονται και τρώνε τα βράδια με την οικογένειά τους όλοι, το πεζούλι του κήπου που απολαμβάνει κανείς ένα νόστιμο γεύμα και μια παγωμένη Coca-Cola την ώρα που τελειώνουν οι δουλειές του σπιτιού ή ακόμα και στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο, όπου ένα γρήγορο γεύμα και μια Coca-Cola με έναν φίλο, έγιναν κάποια στιγμή το καλύτερο τραπέζι που έκλεισε ποτέ κανείς! Γιατί, όπου κι αν τοποθετήσεις μια Coca-Cola, μετατρέπεται σε ένα μαγικό τραπέζι!

Τον φετινό Μάϊο, το μαγικό τραπέζι της Coca-Cola ξεκινάει το ταξίδι του, μοιράζοντας δώρα και εκπλήξεις με πρώτο σταθμό την Αθήνα! Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό την Πάτρα! Σε κάθε μαγικό τραπέζι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα μοναδικό σκηνικό και να κερδίσουν μοναδικά Coca-Cola δώρα.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ! Η Coca-Cola καλεί άπαντες να μοιραστούν την φωτογραφία τους από το Μαγικό της Τραπέζι στα Social Media με το #magictablesGR και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 100 Real Magic Boxes, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα μαγικό δείπνο για εκείνον και τους αγαπημένους του με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη!

Παράλληλα, για κάθε φωτογραφία με το #magictablesGR, προσφέρει 10 πλήρη γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δείπνο Αγάπης», με στόχο να ξεπεραστούν τα 16.000 γεύματα*.

Ανακαλύψτε τα Μαγικά Τραπέζια της Coca-Cola, κερδίστε, προσφέρετε για καλό σκοπό και μην ξεχάσετε να βρείτε αφορμές να δημιουργήσετε τα δικά σας μαγικά τραπέζια παρέα με όσους αγαπάτε!

Πρόγραμμα Μαγικών Τραπεζιών

Αθήνα

Πλατεία Κοραή 10-11/5

Περιστέρι (Πάρκο Αγίου Αντωνίου) 12-13/5

Πλατεία Αγίας Παρασκευής (Κεντρική πλατεία) 14-15/5

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 17-19/5

Πάτρα

Πλατεία Πίνδου 21-22/5

*Η προσφορά στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Δείπνο Αγάπης» αφορά στο συνολικό ποσό των 40,000 ευρώ.