Το AQUA Carpatica θα δώσει το παρόν στο 6ο Athens Coffee Festival


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

Το AQUA Carpatica θα δώσει το παρόν στο 6ο Athens Coffee Festival
Η μεγάλη γιορτή του καφέ έρχεται για 6η φορά στην Αθήνα και το ΑQUA Carpatica, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο φεστιβάλ όπου θα φιλοξενήσει επαγγελματίες του κλάδου του καφέ και διάσημους baristas.

Το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, έχει τη χαρά να αποτελεί χορηγό του 6ου Athens Coffee Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών στις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Στο περίπτερο του AQUA Carpatica εκτός από γευστική δοκιμή, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα γύρω από το AQUA Carpatica – το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά (Φυσικώς Ανθρακούχο) ή σχεδόν μηδέν νιτρικά (Φυσικό Μεταλλικό) καθώς και για τις επιπτώσεις που έχουν για την υγεία μας.

Για όσους παρευρεθούν στο φετινό Athens Coffee Festival, θα έχουν και την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον διάσημο Executive Barista Trainer, Coffee Consultant & WCE Certified Judge, Βαλάντη Λαμπριανίδη (Valenio) και να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Quality water makes tasteful coffee», στις 25 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Εκεί, ο Valenio θα μιλήσει για τη σημασία του νερού στον καφέ και πόσο επηρεάζει τη γεύση του. Επιπλέον στο περίπτερό του AQUA Carpatica ο Valenio θα πραγματοποιήσει και τυφλές γευστικές δοκιμές προκειμένου να επιβεβαιώσει τη σημασία της ποιότητας του νερού στη γεύση του καφέ. Οι τυφλές γευστικές δοκιμές θα πραγματοποιηθούν

  • 24 Σεπτεμβρίου, @16:00,
  • 25 Σεπτεμβρίου, @13:00 & @18:00
  • 26 Σεπτεμβρίου στις @12:00

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο 4 στην Αίθουσα D12, να γευτείτε τη βελούδινη γεύση του AQUA Carpatica, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τα πάντα γύρω από το νερό!