AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη μάχη κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου (vid)


JTeam

10 Νοεμβρίου 2022

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη μάχη κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου (vid)
O καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ο 3ος συχνότερος καρκίνος στον κόσμο με 1.8 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις να διαγιγνώσκονται κάθε έτος.

Tις τελευταίες ημέρες φαίνεται να αμφισβητείται στον ελληνικό Τύπο η αξία της κολονοσκόπησης ως κύριο μέσο στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, σύμφωνα με μια πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων μελέτης που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στο περιοδικό “The New England Journal of Medicine”.

Ο συνδυασμός των υπερσύγχρονων ενδοσκοπίων (με δυνατότητα Τεχνητής Νοημοσύνης) με την εμπειρία και εκπαίδευση του Γαστρεντερολόγου, αλλά και τη σωστή προετοιμασία του εντέρου, συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω μείωση της εμφάνισης του καρκίνου στο παχύ έντερο.

Ο Δρ Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής & του Ενδοσκοπικού Τμήματος του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ εξηγεί στο video, πώς η Κολονοσκόπηση με Τεχνητή Νοημοσύνη προφυλάσσει από τον καρκίνο του παχέος εντέρου και είναι το δώρο ζωής που μπορούμε να κάνουμε όλοι στον εαυτό μας!

Με την Τεχνητή Νοημοσύνη, λοιπόν, ο Γαστρεντερολόγος αποκτά ένα νέο σπουδαίο όπλο στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του παχέος εντέρου!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

more info:

Δρ Γεώργιος Κ. Αναγνωστόπουλος ΜD, FEBGH
Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής & Ενδοσκοπικού Τμήματος ΜΗΤΕΡΑ

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6869859, 6937 106139

http://www.advanced-endoscopy.gr

https://www.facebook.com/dranagnostopoulos/