ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Μεγάλη Βρετανία: Νεκρή βρέθηκε η διευθύντρια του Epsom College, μαζί με τον σύζυγο και την κόρη τους


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2023

Μεγάλη Βρετανία: Νεκρή βρέθηκε η διευθύντρια του Epsom College, μαζί με τον σύζυγο και την κόρη τους
Μέχρι στιγμής η αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει την ανάμειξη τρίτων προσώπων

Νεκρή μαζί με τον σύζυγό της και την 7χρονη κόρη της βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα η επικεφαλής του Epsom College στη Βρετανία, Emma Pattison.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, οι σοροί τους βρέθηκαν σε ένα ακίνητο στις εγκαταστάσεις του σχολείου, με την αστυνομία να εκφράζει βεβαιότητα πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό "χωρίς ανάμειξη τρίτων". Οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου των τριών ανθρώπων, βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Εκ μέρους όλων στο Epsom College, θέλω να μεταφέρω την οδύνη μας για αυτά τα τραγικά νέα. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους της Emma, καθώς και στους πολλούς μαθητές και συναδέλφους των οποίων τη ζωή εμπλούτισε σε όλη τη διακεκριμένη καριέρα της», δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στο Epsom College, Δρ. Alastor Whales.

Η 45χρονη Emma έγινε η πρώτη γυναίκα επικεφαλής του Epsom τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά από έξι χρόνια ως διευθύντρια στο γυμνάσιο Croydon στο νότιο Λονδίνο. Οι φοιτητές που μένουν στο campus του κολεγίου πληρώνουν περισσότερες από 42.000 λίρες Αγγλίας ετησίως, ενώ στους απόφοιτους του Epsom College συπεριλαμβάνονται ο συντηρητικός βουλευτής Sir Michael Fallon, ο γνωστός παρουσιαστής του BBC Jeremy Vine και ο αδελφός του, ο κωμικός Tim Vine.

Ο σύζυγος της διευθύντριας, George Pattison, ήταν ορκωτός λογιστής, διευθυντής μιας εταιρείας συμβούλων διαχείρισης που ονομάζεται Tanglewood 2016, σύμφωνα με το Companies House.

Τον Οκτώβριο, η Emma Pattison έγραψε στο Twitter ότι ήταν «ενθουσιασμένη» που το Epsom College κέρδισε το βραβείο Independent School of the Year 2022. Η κόρη της Sina φοιτούσε στο Croydon High School, όπου η μητέρα της εργαζόταν κατά το παρελθόν.