CELEBRITIES

Ο Bruce Willis μιλάει για τον εαυτό του


14 Φεβρουαρίου 2013

BRUCE-WILLIS-.jpg

Τί λέει για τα σχέδιά του και για τη σχέση του με το αλκοόλ.

 Ο 57χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού GQ και μιλάει για το αλκοόλ. “Ήμουν νηφάλιος για αρκετό καιρό, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν θα πεθάνω από το αλκοόλ, πίνοντας βότκα από το μπουκάλι κάθε μέρα... τώρα πίνω κρασί με το φαγητό.”, λέει ο ηθοποιός.

Ο Willis δεν παρέλειψε,ωστόσο, να αναφερθεί και στα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια, “Να κάνω τη δουλειά μου να μοιάζει με τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα έχω διαβάσει πολύ για το παλιό Hollywood- τον Gary Cooper, τον Cary Grant, τον Spencer Tracy, την Audrey Hepburn και τον William Holden. Όλοι πάλευαν. Όλοι έκαναν χαζομάρες. Και αυτό είναι καθησυχαστικό, αν δεις την ερμηνεία του, μπορείς εύκολα να συνδέσεις το άτομο με τη δουλειά του. O Cary Grant αναφερόταν στον εαυτό του λέγοντας,'Cary Grant, ο ηθοποιός. Δεν είμαι εγώ αυτός.' Τα ξεχώριζε αυτά τα δύο.”

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.