CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry στο νέο εξώφυλλο του αυστραλιανού GQ


4 Μαρτίου 2013

 Μιλάει για την καριέρα του στον στρατό.

Ο πρίγκιπας Harry έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο συνέντευξη στο αυστραλιανό GQ, από την στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν, όπου βρέθηκε για τη δεύτερη αποστολή του ως αξιωματικού του βρετανικού στρατού, και είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός πρίγκιπας δίνει συνέντευξη σε ένα πιο σοβαρό περιοδικό, μιλώντας για τις εμπειρίες του στην πολεμική αεροπορία. "Αν κάποιοι προσπαθήσουν να κάνουν κακό στους δικούς μας, θα τους βγάλουμε εκτός παιχνιδιού. Η δουλειά μας εδώ είναι να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων στο έδαφος, κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πυροβολήσουμε κάποιον που τους πυροβολεί, θα το κάνουμε", λέει ο Harry με σιγουριά και ψυχραιμία, βγάζοντας προς τα έξω μία διαφορετική εικόνα του εαυτού του.

Το περιοδικό δεν παρέλειψε να εκθειάσει τα κάλλη του Πρίγκιπα, αναφερόμενο στον πισινό του! "Ας αξιολογήσουμε τον πισινό του Harry. Τα έχουμε δει σίγουρα όλα μέχρι τώρα-μυώδης, καλοσχηματισμένος και πολύ άσπρος."

Η τελευταία φορά που ο Harry πόζαρε για το GQ ήταν το 2011, για το τεύχος Μαΐου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε από το βρετανικό tabloid Tatler ως "Man of the Year".

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.