CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: «Φοβάμαι να κάνω πλαστική»


13 Απριλίου 2013

GWYNETH-PALTROW-2.jpg

Τι είπε στο Harper’s Bazaar.

Η Gwyneth Paltrow φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Harper’s Bazaar και έδωσε μία συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε τόσο στις ανησυχίες σχετικά με τη εμφάνισή της, όσο και στην οικογενειακή της ζωή.

«Θα φοβόμουν να κάνω πλαστική επέμβαση, αλλά ξέρετε τι, ρωτήστε με όταν θα είμαι 50. Θα δοκιμάσω τα πάντα. Μόνο botox δεν θα ξανακάνω, γιατί έδειχνα σαν τρελή. Ήμουν σαν την Joan Rivers!», απάντησε η Paltrow, στην ερώτηση για το πώς σκέφτεται να καταπολεμήσει τη φθορά του χρόνου. «Δεν φοβάμαι πλέον τόσο πολύ, γιατί έμαθα καλά να μην νοιάζομαι για το τι λένε οι άλλοι για μένα. Είναι πολύ απελευθερωτικό. Το έμαθα αυτό από τον Jay-Z, γιατί η προσέγγισή του για τη ζωή είναι πολύ ουσιαστική. Είναι ένα καλό μάθημα.», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον γάμο της με τον Chris Martin, με τον οποίο είναι μαζί ήδη 10 χρόνια, η ηθοποιός παραδέχεται ότι αν και ζουν μία αρμονική ζωή, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. «Σιγά-σιγά μοιάζουμε όλο και περισσότερο. Είναι cool, είναι καλό. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο!»

Η Gwyneth Paltrow φωτογραφήθηκε για το περιοδικό φορώντας δημιουργίες Balenciaga από τον Nicolas Ghesquière: [gallery-154605]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.