CELEBRITIES

Η Giuliana Rancic ζηλεύει την Angelina Jolie


25 Απριλίου 2013

GIULIANA-RANCIC1.jpg

Αποκαλύπτει τον λόγο.

Μπορεί η Giuliana Rancic να έχει και ίδια καταφέρει να ισορροπήσει με κάποιον τρόπο την οικογενειακή και την απαιτητική επαγγελματική της ζωή, ωστόσο, όπως λέει η παρουσιάστρια του E!, θαυμάζει ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο η Angelina Jolie μπορεί και διαχωρίζει την επαγγελματική από την οικογενειακή της ζωή. «Μοιάζει να είναι πραγματικά αφοσιωμένη στα παιδιά της και πραγματικά απομακρύνεται από τη δημοσιότητα. Όταν κάνει τη δουλειά της την κάνει καλά- το να παίζει και να προωθεί τις ταινίες της- αλλά όταν είναι με την οικογένειά της απομακρύνεται.»

Παρόλα αυτά η Giuliana που έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο 8 μηνών με τον σύζυγό της, φροντίζει να αγχώνεται λιγότερο σε σχέση με πριν. «Συνήθιζα να αγχώνομαι, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι αυτό που κάνω είναι υπέροχο, οπότε όταν συνειδητοποιώ ότι αρχίζω να αγχώνομαι, κάνω πίσω και λέω στον εαυτό μου, ‘Γιατί αγχώνεσαι; Επειδή θα πάρεις συνέντευξη από τους κριτές του ‘The Voice’;’ Εννοώ υπάρχουν μεγαλύτερες έγνοιες στη ζωή.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.