CELEBRITIES

Kylie Bisutti: Ισχυρίζεται ότι είναι πρώην "'Αγγελος" της Victoria's Secret


27 Απριλίου 2013

H Victoria's Secret τη διαψεύδει.

Στο νέο της memoir ‘I’m no Angel’, το 23χρονο πρώην μοντέλο Kylie Bisutti ισχυρίζεται ότι ήταν "Άγγελος" της Victoria's Scecret και ότι αποχώρησε από το brand, αφού όπως λέει η επαγγελματική της καριέρα δεν ήταν καθόλου ονειρική. «Είχα περιορίσει τη διατροφή μου στη βρώμη, τα φρούτα και τα λαχανικά για να καταφέρω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της πασαρέλας. Πληρωνόμουν για να βγάζω τα ρούχα μου και να διεγείρω τους άντρες. Δεν είχε να κάνει πλέον με μόντελινγκ για ρούχα, ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας. Δύο χρόνια μετά, κατάλαβα ότι δεν ήθελα να κάνω μόντελινγκ για κάτι που πουλούσε σεξ.», είπε το πρώην μοντέλο από την Καλιφόρνια, στη New York Post, που στα 15 του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ.

Με μία ανακοίνωσή της ωστόσο η Victoria's Secret διαψεύδει τα λεγόμενά της, αναφέροντας ότι η μόνη σχέση που είχε το μοντέλο με το brand ήταν το 2009, ως νικήτρια ενός διαγωνισμού. "Η κυρία Bisutti έχει κατασκευάσει και πει πολλά αναληθή πράγματα σχετικά με τη σύντομή της συνεργασία με τη Victoria's Secret. Το 2009, η κυρία Bisutti κέρδισε έναν online διαγωνισμό μοντέλων και δεν έχει ξαναδουλέψει για εμάς από τότε. Το βραβείο του διαγωνισμού ήταν μία μοναδική ευκαιρία να περπατήσει στην πασαρέλα της Victoria's Secret, ενώ συμμετείχε επίσης και σε μία φωτογράφιση για μαγιό το 2009. Εκεί περιορίζεται η συνεργασία της κυρίας Bisutti με τη Victoria's Secret", δήλωσε εκπρόσωπος του brand, τονίζοντας ότι η Kylie Bisutti δεν υπήρξε ποτέ "Άγγελος" και ότι ουδέποτε της προσφέρθηκε  συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.