CELEBRITIES

Emma Watson: «Απορώ πώς είχα φίλους!»


20 Μαΐου 2013

EMMA-WATSON1.jpg

Δείτε τη φωτογράφισή της για το W Magazine.

Η Emma Watson, με αφορμή τη νέα ταινία της Sofia Coppola, ‘The Bling Ring’ στην οποία πρωταγωνιστεί, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού ‘W’ και μίλησε για την ταινία.

Η Watson που έγινε γνωστή από την ταινία ‘Harry Potter’, έχει τη φήμη της σοβαρής και μιας χαμηλών τόνων νεαρής ηθοποιού. «Πάντα ήμουν σοβαρό παιδί. Θυμάμαι όταν ήμουν 13 και τα κορίτσια στην τάξη μου έλεγαν, ‘Ο τάδε θα φιλήσει την τάδε στην αυλή του σχολείου.’, εγώ είπα, ‘Είναι χαζό. Είναι πολύ μικροί για να έχει σημασία αυτό-δεν την αγαπάει και είναι απλώς χάσιμο χρόνου.’ Απορώ πώς είχα φίλους!"

Η 23χρονη ηθοποιός έχει κάνει ένα νέο άνοιγμα στη καριέρα της, πρωταγωνιστώντας στο ‘The Bling Ring’, αλλά και σε άλλες ταινίες όπως το "The Perks of Being a Wallflower", ξεφεύγοντας από το τυπικό βρετανικό δράμα εποχής.

Η ταινία ‘The Bling Ring’ της Sofia Coppola, αφηγείται την αληθινή ιστορία μιας ομάδας εφήβων του Los Angeles, οι οποίοι παρακινούμενοι από το πάθος τους για τη φήμη και τους celebrities, εντοπίζουν μέσω ίντερνετ τα σπίτια των stars και κάνουν διάρρηξη με σκοπό να κλέψουν προσωπικά τους ρούχα και αντικείμενα. Μιλώντας για τον χαρακτήρα που η ίδια υποδύεται, η ηθοποιός εξηγεί για ποιον λόγο τον επέλεξε: «Η iconic λεπτομέρεια της Nicki είναι το tattoo της. Είναι ένα λουλούδι σε σχήμα λωτού που μοιάζει με το βουδιστικό σύμβολο του Λωτού και βρίσκεται πολύ χαμηλά στη μέση της. Πολύ classy! Πάντα αγαπούσα την Αμερική. Όταν ήρθαμε εδώ για τον ‘Harry Potter’ όλοι μας υποδέχτηκαν τόσο θερμά. Τελικά, όλοι οι φίλοι μου κατέληξαν να είναι Αμερικανοί και νομίζω ότι γι’αυτό μου αρέσει να υποδύομαι αμερικανούς χαρακτήρες, ακόμη κι αν είναι extreme όπως η Nicki. Όταν μου παρουσιάζουν έναν χαρακτήρα σκέφτομαι, ‘Χμμμ… Δεν είχα ποτέ αυτήν την εμπειρία. Δεν ξέρω πραγματικά πώς θα ήταν. Θα δοκιμάσω την εμπειρία μέσα από αυτόν τον χαρακτήρα."

[gallery-175382]

   

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.