CELEBRITIES

Sarah Jessica Parker: «Τα λεφτά δεν ήταν μέρος του ονείρου μου»


7 Αυγούστου 2013

Τι δήλωσε η ηθοποιός σε γνωστό περιοδικό:

Η Sarah Jessica Parker μίλησε στο περιοδικό Harper's Bazaar για τη ζωή της, τα όνειρά της αλλά και για τον γάμο της με τον Matthew Broderick .

sjp

«Ο Matthew και εγώ προερχόμαστε από διαφορετική εποχή και μέρος. Όταν ήμασταν νέοι, το μόνο που θέλαμε είναι να είμαστε καλοί, ενεργοί ηθοποιοί. Δεν σκεφτόμασταν τη φήμη ή τα λεφτά, γιατί πραγματικά τα λεφτά δεν ήταν μέρος του ονείρου. Ήταν το να δουλεύουμε στο θέατρο, να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που θαυμάζουμε η δουλειά τους. Ποτέ δεν είδα τα σημάδια, κανείς δεν μίλησε για διασημότητα. Οπότε, όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το γάμο μας, δεν προέκυψε να υποχρεωθούμε να συζητήσουμε για ισχυρισμούς ή κουτσομπολιά. Πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, αλλά να παίρνεις μία θέση και να μένεις πιστός σε αυτήν. Αγαπώ τον Matthew Broderick. Πείτε με τρελή, αλλά τον αγαπώ. (...). Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στην οικογένειά μας και στη ζωή μας. Αγαπώ τη ζωή μας. Αγαπώ το ότι είναι ο πατέρας των παιδιών μου, και σε αυτόν οφείλεται το ότι υπάρχει αυτός ο τελείως διαφορετικός κόσμος που αγαπώ.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.