CELEBRITIES

Monica Bellucci και Vincent Cassel πήραν διαζύγιο


26 Αυγούστου 2013

BELLUCCI-CASSEL-K.jpg

Είναι γεγονός!

Ένα από τα πιο επίζηλα ζευγάρια της κινηματογραφικής οθόνης, η Monica Bellucci κι ο Vincent Cassel, ανακοίνωσαν σήμερα τον χωρισμό τους έπειτα από συζυγικό βίο 14 ετών.

Το Σάββατο το περιοδικό Closer είχε αναφερθεί πρώτο στον χωρισμό τους, αφιερώνοντάς τους το πρωτοσέλιδό του.

Σήμερα το γραφείο Τύπου της Bellucci, πρώην μοντέλου και νυν ηθοποιού, επιβεβαίωσε την είδηση στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Η υπεύθυνος επικοινωνίας του Vincent Cassel έπραξε το ίδιο από το Παρίσι, δίδοντας τη σχετική ανακοίνωση στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Ο Vincent Cassel επιβεβαιώνει ότι χωρίζει κοινή συναινέσει από τη σύζυγό του Monica Bellucci». Η εκπρόσωπος επεσήμανε ότι το ζεύγος δεν πρόκειται να παράσχει άλλες λεπτομέρειες για τα παρασκήνια του χωρισμού του.

Οι Cassel και Bellucci, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και διάσημα ζευγάρια στον κόσμο του θεάματος, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1995 σε ένα κινηματογραφικό πλατό στη διάρκεια ενός γυρίσματος. Είναι γονείς δύο κοριτσιών, της Deva που γεννήθηκε το 2004 και της Leonie, που είδε το φως του κόσμου το 2010.

Το διαβάσαμε στο Koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.